Hoe maak je een vriendschap armband hart voor beginners makenVriendschap armbanden zijn een manier voor kinderen om hun vriendschap te betuigen aan elkaar. Een vriendschap armband hart heeft een speciale betekenis voor vrienden bijzonder dicht. Maak een vriendschap armband is een project van de kunsten en ambachten van plezier voor kinderen, vooral jonge meisjes. Het grootste deel van het nodig is om een ​​vriendschap armband maken materialen kunnen worden gevonden in de buurt van uw huis of in een kunsten en ambachten.

Knip de draad twee draad borduren tot een gewenste lengte. Als algemene regel geldt, zal 65 cm van de draad een armband te produceren door 6 centimeter, een afmeting ideaal voor kinderen.

Vouw de twee strengen in de helft, en maken een lus en een strakke knot aan de top. Speld de knoop op het kussen gestikt.


Schik kleuren afwisselend.

Maak drie nodes terug met de draad van extreem-rechts. Met de draad naar links, tot vier knooppunten voorwaarts te maken. Word lid van de draden. Herhaal dit met de nieuwe externe draden.

Leg een knoop in de draad op met de extreem-rechts. Leg een knoop in de draad terug naar links.

Maak twee knooppunten terug met de draad van extreem-rechts. Maak drie nodes naar voren met de draad naar links om de draden aan elkaar te lassen.

Leg een knoop in de draad op met de extreem-rechts. Een knoop achteruit met de meest linkse streng.

Maak twee knooppunten terug met de draad van extreem-rechts. Met de draad links van dezelfde kleur, drie knooppunten voorwaarts. Dit zal toetreden tot de draden.

Herhaal dit totdat de armband is voltooid.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha