Hoe maak je een voller Fuller & Pout krijgen?Sexy lips.Dream waar.

Angelina Joile is gezegend. Lippen als die het verdienen om aanbeden te worden.

oog make-up is eenvoudig. Er zijn vele trucs en speelgoed die ons in staat om te spelen om ze te laten zien er geweldig uit. Andere make-up Lip is beperkt. Dus hoe kan de lippen van Angelina Jolie te vervalsen?


Hier zijn enkele tips die u zullen helpen uw lippen te transformeren in een beweging.

Zoals Plump je lippen:

Ten eerste, in gedachten houden dat lipverzorging base moet prioriteit krijgen in het extreme. Wees er zeker van te exfoliëren en hydrateren je lippen regelmatig. Gebruik altijd producten met SPF voor basisbescherming lip. Regelmatig wassen van de huid van het gezicht verwijdert dode cellen en bruinen op zekere hoogte, maar de huid van de lippen is veel gevoeliger. Het is belangrijk om te zorgen voor het door de slechte tijden als het voortdurend wordt blootgesteld en onbeschermd. Altijd proberen om je gezicht tegen extreme zon en wind te dekken.

Er zijn veel vollere lippen producten direct beschikbaar in de markten van vandaag. Als je bent super-vastbesloten aanzienlijk te zijn gestegen en mollige lippen, kun je gaan voor hen. Deze producten bevatten irriterende stoffen in principe lippen lichtjes. Deze irriterende stoffen veroorzaken lippen te zwellen en vervolgens, lijken voller. Dit kan pijnlijk zijn. Als je een gevoelige lippen, het is nog pijnlijker. Als u het geven deze een keer te proberen, vertrouw alleen bekende merken dat alle ingrediënten lijst. U kunt kijken naar de lijst en kijk of je allergisch bent voor een chemisch product bevat zijn.

Als je geduld hebt en je wilt niet om een ​​risico met de irriterende stoffen lip te nemen, dan is de truc zal u redden. Vrije tijd voor uw delicate lippen, en volg de onderstaande instructies om de lippen voller en voller te maken.

  1. Gebruik een vochtinbrengende crème of een romige lipstick die je lippen houden gehydrateerd. Zorg ervoor dat niet zullen ze kijken ongelijk. De vochtinbrengende formule een bepaalde glans te geven aan de lippen, waardoor ze voller. Hoewel hydraterende formules betekent minder macht te blijven, de wet look is een extra bonus.
  2. Als u gebruik maken van formules lip uber zacht, moet u een lippotlood gebruiken voordat u deze toepast op bloeden of zelfkant van de lipstick te voorkomen. Lip het verbeteren van de natuurlijke grens van de lippen en het intact houden van de lipstick. Lip kan ook worden gebruikt om de vorm van de lippen te corrigeren zorgvuldig verwijderd voering van de eigenlijke lip liner kan de illusie van volle lippen creëren.

Kijk tutorial om een ​​beter idee te krijgen. Hier is er een met een truc in plaats om te helpen.

U kunt wassen en concealer overslaan aub.

  1. Tenslotte beginnen met een glinsterende glans. De schittering van sprankelende glans maakt de lippen voller lijken en dikker. Dep wat glans aan het midden van de onderste lip en verwijder beide lippen, de kleur gelijkmatig te verdelen. Op deze manier zul je nooit overboord te gaan met de glans.

Het uithoudingsvermogen van de lip formule telt ook veel. Als je een werkende vrouw, de moeite van het retoucheren is wat is super irritant. Om dit te beheren, in plaats daarvan, gebruik dan een lip vlek. Dit is omdat ze rijk gepigmenteerd en hechten goed aan de huid, met bijna 7/6 uur uithoudingsvermogen.

Nu is wanneer je met trots kunt lopen in een partij met volle Angelina Jolie lips.Please laat ons weten hoeveel mensen je een compliment aan het einde van de partij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha