Hoe maak je een vlinder met draad hanger makenElke keer als je terugkomt van de stomerij je eindigen met een bos van draad hangers die nemen ruimte in je kast. Zet die haken volumineuze aan goed gebruik in boten makkelijk kinderen. Met iets meer dan draad hangers, lijm en papier, kunt u een mooie vlinder om te laten zien in de kamer van uw kind te creëren. Nu heb je een manier om al die draad hangers en een waarde middagje vermaak te gebruiken voor kinderen. Weefsel

Paper Butterfly

Vouw de haak van een kleerhanger draad in de richting van de schouder met het open uiteinde van de haak bocht. Dit zal antennes van een vlinder. Herhaal dit met de andere haak.

Plaats de twee haken boven elkaar, zodat de haken met elkaar samenvallen. Wikkel pijpenragers beneden haken aan de onderzijde van de schouder aan elkaar verbinden van de twee beugels. Pijpenragers vormen het lichaam van de vlinder.


Verdeel de buitenkant van de draad hangers uit elkaar om iets te scheiden van het frame aan de vleugels van een vlinder.

Gebruik uw vingertoppen om zachtjes de vacht van de structuur van de vleugels van uw vlinder met lijm.

Plaats een vel tissuepapier aan beide zijden van een vlinder vleugel. Strijk het papier en knip het overtollige. Herhaal dit op de tweede vleugel.

Gebruik markers of verf om je vleugels te versieren. Gebruik lijm om pailletten en glitter hechten, indien gewenst. Sluit vislijn om de vlinder te hangen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha