Hoe maak je een vliegtuigwrak herbouwenSchaalmodel vliegtuigen kunnen zijn studies in detail, die het uiterlijk van de volledige versies van dimensies vertegenwoordigen neer op het dashboard. Met dat vereist vele uren op te bouwen als het breekt het model, lijkt het een schande om een ​​verlies te markeren en gooi het in de prullenbak. In plaats van dit te doen kunt u de vernietigde model weer op te bouwen met behulp van veel van dezelfde technieken die worden gebruikt in de bouw in de eerste plaats. De reconstructie is een gecompliceerd proces, is het echter noodzakelijk om het model strippen, totdat het blote zodat de ontbrekende onderdelen kan vervangen en herstellen model oppervlak schilderwerkzaamheden. Een succesvolle wederopbouw, echter, moet resulteren in een model dat is net zo goed als je nooit beschadigd, en even klaar voor gebruik.

Koop een fles Super Clean of paars Stuff/ontvetter uit een winkel automotive supply strip de verf van het model vernietigd. Vul een kom groot genoeg om de delen van het vliegtuig vast te houden met een gelijke hoeveelheid wasmiddel en water. Plaats het mengsel in het vliegtuig, volledig ondergedompeld, en week vijf uur.

Controleer het model voor de doeltreffendheid van het detergens als een inrichting voor het verwijderen van verf door schrapen een tandenstoker langs een groot deel van het model. Als je plastic naakt te bereiken, verwijder dan het model uit het mengsel en bestrijk de verf van de stukken met een tandenborstel. Anders blijven genieten, het testen van elk uur. Verwijder verf van gebieden van detail van het model met de punt van een tandenstoker. Was het model schoon met een milde vloeibare zeep en warm water mengsel. Spoelen met schoon water en dep vervolgens droog de onderdelen met een schone doek.


Verwijder de lijm zichtbaar delen van het model met het dossier van een kleine modelleur. Wees niet te deuken of krassen op het oppervlak van het model in het proces.

Vervang het model met behulp van het model van plastic cement. Bestrijk het cement op één van de te verlijmen oppervlakken. Houd beide oppervlakken samen ongeveer 30 seconden om de twee delen te verbinden. Wacht 30 minuten voor de lijm volledig in te stellen.

Vul alle ontbrekende delen in het lichaam van het model met twee delen modelleren epoxy putty. Meng gelijke delen van de verbinding aan de stopverf klei maken. Modelleren van stopverf langs de ontbrekende gedeelten aan de buitenkant met de vingers en gereedschap beeldhouwen recreëren. Houd vingers en gereedschap vochtig met water tijdens het gebruik van stopverf om plakken te voorkomen. Wacht 24 uur voor de lijm te drogen.

Borstel een laag primer op de sjabloon met behulp van donkere bruine verf. De bruine helpt bij het creëren schaduwen zodra je de trim kleur van het model te schilderen. Wacht nog 24 uur droogtijd voor de primer. Schuur de grondverf glad met fijn schuurpapier nat/droog aan een penseelstreken van het oppervlak van de primer te verwijderen en vervolgens reinigen van de lucht met een schone doek.

Breng de afwerking van kleuren om het vliegtuig model met kwasten van verschillende grootte, afhankelijk van het niveau van het deel vereist gedetailleerd model. Gebruik twee of drie dunne lagen aan kleuren, schilderij van toepassing in één richting te voorkomen dat er een blik op de cross-body vliegtuigen. Begin met schilderen het lichaam van het vliegtuig met een brede kwast, vervolgens manipuleren kleinere delen.

Verf de cockpit met een fijn penseel detail aan de vele wijzerplaten en schakelaars aanwezig te dekken. Gebruik van een techniek van droge borstel op het bedieningspaneel om de kwadranten met een verf lichtgrijze markeren door het aanbrengen van een kleine hoeveelheid grijs voor de borstel reinig de meeste van de verf op een stuk keukenpapier. Bestrijk het bedieningspaneel met de borstel om de verf te storten bijna poeder op de gegevens kwadrant verhoogd. Laat de verf op het vliegtuig 24 uur droogtijd.

Plak het dak van de cockpit op de onderdelen van vliegtuigen met behulp van lijm doorzichtig plastic om te voorkomen dat condens bord geplakt met de normale plastic cement.

Zand de finish verf glad met schuurpapier en reinig de vloer met een schone doek. Pas alle decals decals gewenste onderdompelen in water gedurende 30 seconden en vervolgens gleed in positie op het vliegtuig. Decals droogdeppen met een spatel. Wacht een uur spuit vervolgens het vliegtuig met een vernislaag aan het geverfde oppervlak te beschermen. 24 uur droogtijd kan de blanke lak voor de weergave van het model gereconstrueerd.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha