Hoe maak je een verjaardagskaart maken

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
April 9, 2015 Admin Vakantie 0 0


U kunt naar een willekeurig aantal winkels om te bladeren en geld te besteden aan het kopen van een kaart-jarig bestaan ​​van de fantasie die al dan niet om het even wat u wilt overbrengen uit te drukken. U kunt ook online gaan, vinden een ecard en stuur het via e-mail naar het paar het vieren van de verjaardag. Er is nog een creatief alternatief. Je kunt in de tijd en energie te steken in een kaart van one-of-a-kind, dat je gevoelens uitdrukt om de paar vieren hun huwelijksverjaardag te creëren.

Plan wat je wilt doen met uw kaart verjaardag gezien de aanpak u wilt uw creatie verjaardag kaart te nemen. Wilt u misschien een zoete roerende kaart, een romantische kaart maken of kiezen voor een meer humoristisch. Zodra u beslissen over de toon van het papier, selecteert u het type papier dat u wilt gebruiken. Als u gebruik maakt van hard copy document gewicht, wil je een papier vouwen 8 door top sheet 11 centimeter naar beneden, vouwen, en dan weer vouwen aan de zijkant om je kaart te maken. Als u karton of een dikke gestructureerd papier gebruikt, snijd de 8 11-inch papier in de helft. Vouw dit papierformaat. Nu bent u klaar om te versieren en voeg uw groet.

Kies een jubileum afbeeldingen om de voorkant van uw kaart te verfraaien. U kunt afbeeldingen downloaden van het internet, of vind illustraties in tijdschriften, catalogi, zelfs in de strips. U kunt ook gebruik maken van de beelden die je hebt van een paar in de voorgaande jaren. Voeg lint, frames, of maak uitsparingen voor extra belangstelling. Wilt u na verloop van tijd laten zien, tonen een foto van de bruiloft samen met een recente foto van het paar. De titel op de voorzijde van de kaart leest, "Gelukkige Verjaardag aan een echtpaar dat de stormen van het leven heeft doorstaan." Rond de kaart druppels regen toe met een paraplu over de foto's. Welke aanpak je hebt besloten om te nemen, ervoor te zorgen dat zowel de graphics en de tekst zet de toon die u wilt overbrengen. De voorklep moet maken de ontvanger de kaart wilt openen om uit te vinden de punchline van een grap of de voltooiing van het gevoel terug.


Gebruik het deksel. Terwijl u de binnenkant van de omslag van uw blanco kaart verjaardag kan verlaten, kunt u nog een grafiek toe te voegen. U kunt een offerte op maat van liefde, het leven en het huwelijk toe te voegen. U kunt deze ruimte gebruiken om een ​​persoonlijke notitie in handschrift te schrijven. Als het geloof is van fundamenteel belang voor het paar, zou een vers of lied geschikt zijn. 4-8a, beschouwd als het hoofdstuk liefde: voor degenen die vanuit een christelijke achtergrond, kunt u deze stappen als de verzen over liefde in I Korinthe 13 te gebruiken.

Schrijf of print uw speciale groet aan de rechterkant van het tabblad geopend. Als u het maken van de 'stormen van het leven "-kaart, moet de begroeting af te voelen met iets als:" Moge je altijd het leven van de tijd samen. " U kunt ook met de pen een kort gedicht. Deze verjaardagskaart is uw speciale creatie te laten het echtpaar weten u geven.

Voeg een afbeelding of tekst op de achterzijde van de kaart om uw kaart verjaardag speciaal te voltooien.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha