Hoe maak je een verjaardagsfeestje van tieners te organiseren rond het thema van de DiscoAls uw tiener houdt van dansen, kunt u overwegen om het gebruik van de jaren '70 disco tijdperk als thema voor zijn volgende verjaardag partij overwegen. U kunt dit thema te gebruiken voor de uitnodigingen van de originelen te creëren. Dan kunt u het eten en entertainment te centreren op het disco thema. U kunt ook artikelen disco te versieren voor het feest. Met behulp van een thema, wordt u het maken van een verjaardagsfeestje dat uw tiener zal onthouden voor de komende jaren.

Maak een gastenlijst en krijgen dan een stuk papier voor elke gast. Knip een foto van een paar van de klok bodems aan de 'vintage jaren '70 vertegenwoordigen. Versieren met glitter en lijm, en gebruik vervolgens de markers om alle partijen informatie het schrijven.

Kies een kamer in uw huis dat iedereen ruimte om te dansen zal hebben, en vervolgens een discobal. Sluit eenvoudigweg zelfklevende reflecterende van een strandbal opblazen. Hang de discobal in het midden van de kamer.


Maak een taart voor uw tiener die ofwel in de vorm van een discobal, of een taart die is ingericht als een teken van vrede. Alle andere voedingsmiddelen kunnen worden geserveerd de reguliere partij voedsel, zoals chips, punch, vegetarische schotels en schalen kaas.

Blaas zilver en goud ballonnen naar de dansvloer te dekken. U kunt ook doen wat crêpepapier decoraties in dezelfde kleur, en hang ze aan het plafond. Zilver en goud glitter is gemakkelijk te vinden en kunnen op het voedsel tafel voor decoratie worden gestrooid.

Luister naar disco muziek en hebben een danswedstrijd. De gasten hebben de beste 70's dance moves. U kunt ook een twister mat voor het spelen van de tijd, en een wandeling tie dye voor lange boten. Vriendschap armbanden zou zijn een andere grote vaartuigen te maken. Wilt u nog meer jaren '70 thema te nemen, kunt u de kinderen hun eigen huisdier rock.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha