Hoe maak je een tweede register bewerkenDe Register-editor kunt u het Windows-register-instellingen voor uw computer bewerken. Een extra functie is beschikbaar voor de redactie van het Windows-register. U kunt het ook gebruiken om een ​​tweede register te bewerken op een andere computer in het netwerk. De Register-editor kunt u verbinding maken met het register van een andere computer, op voorwaarde dat je administrator rechten op de machine. Dit is handig voor netwerkbeheerders die op meerdere computers te beheren in een netwerk.

Klik op de Windows "Start". Typ 'regedit' in het tekstvak weergegeven in pop-up venster. Druk op "Enter" om de Register-editor op uw lokale computer te openen.

Klik op het menu-item "register" en klik vervolgens op "Connect Network Registry." Dit opent een dialoogvenster waarin u wordt gevraagd naar de locatie van het tweede register.


Typ de naam van de computer. Dit kan elke computer in het netwerk op afstand te zijn. U kunt uw computer ook de naam voor de verbinding invoeren. Klik op "OK". Het duurt slechts een paar seconden voor de verbinding.

Schakel over naar een Windows-register waarde die u wilt wijzigen. Om een ​​toets te wijzigen, klik met de rechtermuisknop en selecteer "Edit". Voer een nieuwe waarde in en klik op "OK". De volgende keer dat de gebruiker de computer start, worden de wijzigingen van kracht worden.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha