Hoe maak je een Trident Kostuum makenSommige fictieve personages of mythologische traditioneel dragen drietanden. Voorbeelden zijn Poseidon, de Griekse god van de zee, en de duivel, zo populair met horens en een staart. Kostuums jezelf als een van deze personages heeft een hoop geld niet in als je ondergedompeld in doe-het-zelf tradities. Een kostuum Poseidon misschien veel zilveren of gouden verf te nemen, en kleden als de duivel een beetje 'van materiaal rood en wit of kleur zou kunnen kosten, maar het maken van een drietand accessoire voor een van deze is niet moeilijk.

Teken de bodem van een drietand op karton. Terwijl u wilt een rechthoekige vorm, min of meer, bedenk dan dat de vorm van een drietand is maatje meer.

Snijd de bodem van de houder van de drietand en de lijm op de houten pluggen of bezemsteel.


Het vormen van de flexibele staaldraad kegelvormig, met de onderkant van de kegel te hechten aan het karton en de punt van de kegel de punt van de tand van de drietand. Maak drie van deze en voeg ze bij het karton van het verdraaien van de draad rond het karton.

Wikkel de drietand met 3-5 lagen van vellen dik aluminium. Gebruik het blad aan de uiteinden van de tanden van de Trident vorm te haakjes de vorm trident authentiek passen.

Bedek de drietand met tape om het een beetje 'robuuster te maken en om een ​​betere basis voor de verf te voorzien.

Spuitlak uw goud of zilver maat drietand voor Poseidon en rood of zwart voor een duivel.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha