Hoe maak je een trage laptop Toshiba repareren

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
April 2, 2015 Admin Computer 0 2


Toshiba laptops zijn niet inherent traag computers en vaker wel dan niet een langzame computer wordt veroorzaakt door een software in plaats van een hardware probleem. Computer verzanden door dat u te veel processen op hetzelfde moment, hebben de informatie op de harde schijf opgeslagen in verschillende delen van de schijf besmettingen (gefragmenteerd) en computervirussen, wormen en spyware. Natuurlijk, soms simpelweg computer niet de hardware bepaalde programma's of een hardware probleem dat moet worden opgelost.

Schijfopruiming

Klik op "Start/Alle programma's/Accessoires/System Tools/Disk Cleanup" om het programma Schijfopruiming openen.

Fan

Selecteer de vaste schijf die u wilt opruimen als u meer dan een harde schijf, en klik vervolgens op "Ok" om te beginnen.


Processen

Wacht tot het hulpprogramma Schijfopruiming om de hoeveelheid ruimte die in staat zijn om op te slaan door het comprimeren van bestanden zal berekenen. Comprimeren van bestanden op uw harde schijf opent de ruimte die op zijn beurt helpt uw ​​toegangsgegevens snellere computer.

Klik op het tabblad "Meer opties" in de "Disk Cleanup" dat verschijnt en klik op "Clean Up" in de sectie "Windows-onderdelen". Dit zal u toelaten om welke Windows-componenten die u wilt uitschakelen te selecteren. Het uitschakelen van Windows-onderdelen zal uw software te maken door het verminderen van de lopende programma's.

Klik op "Clean Up" in de "Geïnstalleerde programma's". Dit zal u toelaten om te selecteren welke computerprogramma's je wilt meer u op uw computer en verwijderen hebt geïnstalleerd. Verwijderen van programma's die niet zijn gebruikt in een lange periode van tijd, zoals de oude games om de snelheid van uw Toshiba laptop.

Klik op "Clean Up" met "Systeemherstel". Dit zal alle, maar de meest recente back-up bestand te verwijderen, zodat u geen onnodige back-up bestanden die nemen ruimte in beslag en vertragen uw laptop.

Klik op de "Disk Cleanup" en selecteer vervolgens alle bestanden van de sectie die u wilt verwijderen "bestanden om te verwijderen." Dit zal alle bestanden van uw computer te verwijderen, waardoor uw computer sneller, het vrijmaken van ruimte in het geheugen. Klik op "OK" om het bestand op en sluit Schijfopruiming te verwijderen.

Blaas perslucht vanuit een lucht kan in de ventilatie-openingen aan de onderkant en aan de zijkant van de laptop Toshiba stof verwijderd. Een stoffige, vuile ventilatorsnelheid zullen problemen op uw Toshiba laptop veroorzaken.

Schakel de computer uit, verwijder de batterij en alle externe apparaten en vervolgens schroeft alle schroeven die een toetsenbord foto erop hebben.

Verwijder het toetsenbord van de laptop en de Toshiba aan de top, in de linker binnenkant van de monitor, zal je de ventilator zien.

Blaas perslucht in de ventilator om stof te verwijderen en vervang het toetsenbord, schroeven, accu's, externe apparaten aan en zet de computer weer aan.

Druk op "Ctrl", "Alt" en "Delete" op het toetsenbord van de Toshiba laptop op hetzelfde moment en dan selecteer "Taakbeheer starten."

Klik op het tabblad "Processen" en maak een inventaris van alle processen die op uw computer.

Klik met de rechtermuisknop op een proces met uw gebruikersnaam aan de rechterkant van de naam van de taak, en selecteer "Proces beëindigen." Niet processen die van vitaal belang voor uw computer goed werkt als explore.exe of processen die niet uw gebruikersnaam hebben aan de rechterzijde van de naam van het proces te beëindigen.

Start de computer opnieuw als je uiteindelijk een proces van vitaal belang.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha