Hoe maak je een trade Ruimteschip makenEten interesse in de ruimtevaart, sterrenkunde of vliegtuigen bouwen van hun eigen ruimteschip. Vervolgens reis naar een andere wereld of, als je fantasie neemt je mee. Knutsel een ruimteschip kan worden geïntegreerd in een les over de ruimte, een ruimte-thema verjaardagsfeestje of deed het gewoon voor de lol. Dit ambacht zal blijken sommige huishoudelijke artikelen in een mock ruimtevaartuig klaar om rond tafels en stoelen of denkbeeldige sterren en planeten vliegen.

Gebruik kleurpotloden om een ​​bovenlichaam astronaut trekken 2 cm hoog (de borst, armen en hoofd) op het papier. Snijd de astronaut.

Meet 3 cm vanaf de onderkant van de plastic beker. Gebruik de marker om een ​​lijn te trekken naar 3-inch ondertekenen helemaal rond de buitenkant van de beker. Snijd langs de lijn van de beker. Hierdoor wordt het gebied van de cabine van het ruimteschip. Draai de beker ondersteboven en plak de astronaut in de cabine.


Draai een van de papieren borden ondersteboven. Vind het middelpunt van de plaat. Plaats de beker omgekeerd op de plaat en sporen rond de buitenrand van de kom. Knip de cirkel getekend op de plaat zonder dat de randen van de plaat. Monteer de beker ondersteboven het gat. Beveiligen met warme lijm.

Plaats de omgekeerde plaat met kop direct boven de plaat van de resterende papier bevestigd. Nieten rond de randen van de platen. Versier het ruimteschip met stickers of markers, indien gewenst.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha