Hoe maak je een touchpad op een laptop NEC activerenTouchpad voor laptops hebben de neiging om per ongeluk uitgeschakeld omdat sneltoetsen zijn ingesteld op touchpad snel schakelen. Echter, soms de instellingen in de eigenschappen van het apparaat pointer draagbare computer in Windows veranderd zijn en leiden tot een touchpad reageert niet. NEC laptops hebben een twee-knop sneltoets aan-en uitschakelen van de touchpad. Echter, als de sneltoetsen niet reageren of een combinatie van toetsen kan de touchpad, geactiveerd door Windows niet uitschakelen is de enige haalbare oplossing.

Druk op de toets "Windows" op uw toetsenbord en gebruik de pijltjestoetsen om te bewegen naar het "Control Panel" en druk op de "Enter".

Druk op de "Down" pijl en druk op "Enter" op "Hardware en geluiden" koppeling en druk op de pijltoetsen totdat u op de link "Muis" te bereiken in Apparaten en printers. Druk op de "Enter". Het venster Eigenschappen voor muis op het scherm verschijnt.


Markeer het tabblad "Device Settings" met de pijl naar rechts en druk op "Enter". Selecteer het apparaat PS/2 wijzend (de naam van de fabrikant van het touchpad wordt weergegeven). Druk op de pijl omhoog "down" een keer en druk op "Enter" op de knop "Activeren".

Druk op "Enter" op de knop "Toepassen" en klik vervolgens op de knop "OK" om het venster Eigenschappen voor Muis te sluiten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha