Hoe maak je een Throw BreiSchoten, of worden gebruikt als Afghaanse tapijten, zijn projecten die leuk om te breien omdat ze eenvoudig zijn. Wanneer gebreid met dikke, volumineus garen, (5 lagen en hoger), met grotere naalden gemiddelde (maat 10-19), het project gaat sneller fijn gebreide, fijne draad met kleine naalden. Hoewel je meestal vinden van een model, is innovatiever om er zelf een te ontwerpen. Naast het feit dat praktisch wanneer je geen tijd om te zoeken naar een model te hebben, zijn schot persoonlijk ontworpen maakt het project creatiever.

Bepaal de grootte. Na het bepalen van de breedte van je schieten, het bestuderen van het label garen, omdat de informatie die zorgt voor de nummers naar de wiskunde om te weten hoeveel punten op de lancering aan het project te beginnen doen. Bijvoorbeeld, gewicht garen volumineuze, met maat 10 naalden (6mm), zijn er drie punten per inch. Daarom zou een lancering, dat is 48 cm breed 144 punten te nemen (48 cm x drie 4 "x 4" sample = 144) te lanceren voor de eerste rij. Dit moet worden gecorrigeerd, echter, zoals de meervoudige nodig voor het gekozen model.

Kies een model. Er zijn tientallen verschillende modellen die goed werken voor opnamen. Om het eenvoudig te maken, selecteert u een variatie op een model waarin ribben rechte en averechte steken worden gemaakt naast elkaar in dezelfde rij.


Gebruik de dubbele punt van mos. De dubbele mos (ook bekend als de double zaad punt of dubbele punt rijst) is gemaakt in veelvouden van vier punten. Voor rijen 1 en 2, brei 2, av 2, het herhalen van dit patroon aan het einde van een regel. Voor de rijen 3 en 4 achteruit 2, brei 2, dit herhalen aan het einde van de lijn. Herhaal patronen rijen 1 tot 4, voortzetting van alle rijen op de gewenste lengte. Bijvoorbeeld, lijnen 5-8 gelijke regels 1 tot 4. Om verwarring te voorkomen, schrijf lijnen overeenkomt met 4/1 lijnen op een stuk papier.

Kant af punten en uitstekende kaarten, met behulp van een garen naald. Als je weet hoe om te haken, maak een haaknaald H (5 mm) en vasten rond het vuur om de randen af ​​te maken.

Fringe voegen aan beide uiteinden. Om fringe maken (zie bronnen), knip een vierkant stuk karton, het meten van vier centimeter door vier centimeter. Dan wind garen rond een paar keer, totdat je genoeg draad aan franje die is dik genoeg maken. Snijd de draden in de helft, het produceren van stukken van franje. Herhaal deze procedure voor het andere uiteinde van de lancering. Naai de rand van de opnameomstandigheden aan beide zijden.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha