Hoe maak je een tatoeage te verwijderen?Het krijgen van een tattoo is gemakkelijk, maar het verwijderen van het is nogal moeilijk. Mensen met een permanente tatoeage vaak veranderen je geest en niet van de tatoeage die aanvankelijk had gehouden. Sommige mensen willen ook een tatoeage te verwijderen, omdat hun oorspronkelijke tatoeage is verdwenen of de inkt is wazig. Ongeacht de reden kan zijn, is het nu mogelijk om de bijwerking te keren en de tatoeage volledig te verwijderen.

Permanente tatoeages zijn bedoeld om eeuwig duren, en het is bijna onmogelijk om inkt te verwijderen zonder een spoor achter. Tattoo verwijdering Voorheen werd meestal gedaan met een operatie technieken die litteken sporen nagelaten. Met de recente vooruitgang in de technologie, is lasertherapie de standaard geworden voor het verwijderen van tatoeages.


Hoe te Tattoo verwijderen?

Laser tatoeage verwijderen:

Laser verwijderen is de meest voorkomende methode van tatoeage verwijderen. Moderne laser verwijderen is nu in staat om tatoeages multi color verwijderen met minimale littekens. Laserbehandeling gaat breken en verlichten de inkt in de tattoo die dan natuurlijk wordt geabsorbeerd door het lymfestelsel van het lichaam en resulteert in verkleuring van de tatoeage.

Tatoeage verwijdering door laserbehandeling afhankelijk van een aantal factoren, zoals de gebruikte inkt, de hoeveelheid van verschillende kleuren gebruikt en de grootte van de tatoeage. Het aantal sessies vereist verdachte op grond van deze redenen sessies gemiddelde van 6-1 De therapeut eerste toepassing anesthesie regio getatoeëerd voordat de sessies. Elke sessie duurt ongeveer 20 minuten.

Kleine tatoeages zijn makkelijker te verwijderen, en hetzelfde is het geval met tatoeages ouderen, omdat het relatief gemakkelijk te breken de inkt in beide gevallen. Zwarte inkt en groen op een lichte huid mensen is het makkelijker om het conflict te verwijderen met pastelkleuren en bloemen. Tatoeage verwijdering uit de borst en hoofd gebied is zeer moeilijk. Eenvoudige tatoeage kan binnen 2 of 3 sessies worden verwijderd, maar de verwijdering van tatoeages complexen vereisen een reeks behandelingen van 15 tot 20 afstand van ongeveer 8 tot 10 weken.

Bijwerkingen van laser tatoeage verwijderen:

Bijwerkingen van laser tatoeage verwijderen zijn hyper pigmentatie van de huid, branderig gevoel, pijn, roodheid en zwelling van het gebied. Andere mogelijke bijwerkingen zijn infectie en een permanent litteken.

Hoe de tatoeage thuis te verwijderen: Home Remedies

Er veel professionele proces van tatoeage verwijderen, maar kan duur en uiterst pijnlijk zijn. Tatoeage verwijderen thuis is de meest veilige en gemakkelijke manier om zich te ontdoen van een tatoeage. Dit proces niet volledig verwijderen van de tatoeage maar de tatoeage verlichten grotendeels.

  • Maak een mengsel met aloë vera gel, abrikoos en vitamine in gelijke verhouding. Breng het mengsel op de tatoeage en massage in cirkelvormige bewegingen. Dan laat het mengsel gedurende enige tijd en wassen met koud water. Herhaal deze procedure 2 of 3 keer per dag gedurende 4 weken.
  • Voeg een mengsel van zand stof en aloë vera gel. Van toepassing op de tatoeage en wrijf met puimsteen. Herhaal dit 2 of 3 keer per dag en je zal je tattoo fade zien.
  • Vetvrij papier methode is vooral voor degenen die kunnen tolereren de technieken hard en pijnlijk. Breng een vetvrij papier op de tatoeage, gevolgd door het handhaven van een heet strijkijzer dat de tatoeage te branden. Het verbrand, moeten worden afgedekt met pleisters en moet elk half uur worden veranderd. Deze methode is zeer gevaarlijk en riskant en moet worden vermeden.

Tattoo verwijdering crème:

Tatoeage verwijdering crèmes zijn de meest zuinige en minder pijnlijk te krijgen van de tatoeage verwijderd. De constante gebruik van de het verwijderen van tatoeages procedure house crème zal uitstekende resultaten geven. Tattoo verwijdering crème moet regelmatig worden toegepast gedurende zes weken, minstens 2 of 3 keer per dag op de tatoeage. Deze crèmes zijn vrij duur, dus je moet de kosten in gedachten te houden terwijl het kopen van deze markten en kiezen voor de beste crème beschikbaar. Dit is zeker het antwoord minder pijnlijk voor hoe je de tatoeage van de huid te verwijderen,

Er is ook een oplossing beschikbaar tatoeage verwijderen op de markt die 1% hydrochinon bevat. Deze chemische vervaagt de tatoeage op de lange termijn, omdat het bleekmiddel bevat. U moet een exfoliant of een wasmiddel te gebruiken om de tatoeage met deze wrijven.

Andere medische methoden:

De andere methoden van tatoeage verwijderen zijn niet zo effectief en zijn pijnlijker dan andere genoemde methoden. Deze andere methoden omvatten:

  • Dermabrasie:

Deze methode verwijdert het bovenste niveau van de huid wrijving schuurmiddel.

  • Sal slijtage:

Een zoutoplossing wordt gewreven op de huid en is verwarmd en afgeschraapt (ouch)

  • Excisie:

Dit is een methode waarbij de sterfelijke huid waarop de tatoeage wordt geïnkt huid wordt gesneden en aan elkaar genaaid.

Beide methoden zijn uiterst pijnlijk en gevaarlijk en veroorzaakt ernstige littekens en wordt alleen gebruikt in extreme gevallen, wanneer de laser behandelingen niet werken.

Dit zijn de verschillende antwoorden op hoe je de tatoeage verwijderen uit het lichaam. Hoop dat het helpt. Geen reactie geplaatst.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha