Hoe maak je een tafel Mooie Zomer makenZomer vaak gepaard met een traditie van buiten te eten, barbecue en stak het vuur bijeenkomsten. De warmte zorgt voor de ideale sfeer om te genieten van het buitenleven samen met uw dierbaren. Als je echt wilt om de gevoelens zomer draaien te krijgen, kunt u de scène met een tafel in te stellen. Mooie zomer tafels kunnen uw gasten het gevoel dat ze in de tropen of in de koele diepten van het bos waren. Mooie instellingen hoeven niet te worden verwerkt; kijk maar gewone creatieve instellingen.

Verzamel items in een kleurenschema van uw keuze. Het kleurenschema helpt te bepalen wat de rest van de elementen van de tabel zien. Bijvoorbeeld, als u een elegante strand thema wilt, ga met groene mos, blues en crèmes. Voor een tropisch thema, kies zonnig geel, fuchsia en groene palm.

Leg het tafelkleed op de tafel. Bespaar tijd en geld door te kiezen voor een eenvoudige witte tafelkleed; die zal leiden tot de andere kleuren in je schema. Als u houdt van de modellen kunt u ook kiezen voor een vaste of patroon tafelkleed dat bij jouw interieur past.


Leg uw gerechten. De keuzes variëren van traditionele ronde in uw kleurenschema om nieuwe platen in de vorm van bladeren of bloemen. Combineer de twee door de invoering van een blad of schelpvormige plaat onder een ronde of vierkante plaat van salade.

Stel een kom boven op de plaat salade. De kom moet of coördineren met de grote plaat of zijn haar kleur. Bijvoorbeeld, als u kiest voor een schotelvormige blad met een salade van lavendel, de kom moet ofwel groen of een complementaire kleur als de zon geel of roze zijn.

Plaats bekers in het bovenste deel van het frame plaats, iets naar rechts. De keuzes variëren van gekleurde bril van plastic of glas voor kleine, versierde emmers vol met ijs. Uw gasten hun flessen drank krijgen in het ijs om hun koel drankje te houden.

Plaats uw servetten en bestek. Net vouw de servetten in rechthoeken en zet de zilverwerk op top. U kunt ook wikkel de zilverwerk servetten. Servetten moet wit of een complementaire kleur.

Voeg een loper en middelpunt. Felgekleurde sjaals, bananenbladeren of bamboe matten kan de loper vormen, afhankelijk van het onderwerp. Zet apotheek potten of vazen ​​gevuld met fruit, bloemen, schelpen of stenen op de top van de loper. Combineer verschillende natuurlijke elementen om te gaan met uw thema. Bijvoorbeeld, kon u glazen schalen met zand, bloem tops en rivier stenen vullen voor mini Zen tuinen of beachfronts.

Plaats de verlichting rond de tafel. Fakkels, van welke aard zal worden die past bij een tropisch thema. Onderwerpen Zee elegante lenen zich goed voor een kaars of lantaarn. Voor een natuurlijk bos thema, hangen veel twinkeling lampen met bedrading donker zodat ze zien eruit als sterren in de nacht.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha