Hoe maak je een stijltang veilig thuis te gebruiken?

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 6, 2015 Admin Schoonheid 0 1


Ben je verliefd met steil haar? Zo ja, hier is goed nieuws voor u! Met behulp van een stijltang thuis is heel makkelijk in de afgelopen tijd. Moderne technologieën hebben een aantal trendy vlakke ijzeren platen die gebruiksvriendelijk zijn in de natuur gemaakt. Nu hoeft u niet langer naar een salon waar te dromen voor mode steil haar te bezoeken. Echter, het gebruik van een stijltang kan een eenvoudige handeling van iemand die nog niet eerder heeft gebruikt, niet zijn. Hoewel, ijzers zijn gemakkelijk te gebruiken, soms moet men zich bewust zijn van de factoren die samenhangen met haar rechttrekken om veiligheid te verzekeren. Als je een beginner bent, hier is een eenvoudige handleiding over hoe je stijltang gebruik thuis.

Hoe doe haar rechttrekken Klaar voor

Voordat je je haar thuis rechtzetten, moet je je haar voordat bereiden. Vervuiling Buiten, het vet, de verschillende styling producten, en vuil maken ons haar kroezend en onhandelbaar. Daarom moet u grondig uw haar te wassen voor het aanbrengen van de gelijkrichter. Een goede conditie handelbaar haar reageert goed op rechttrekken. Bovendien is de kans op beschadiging van een grote mate verminderd wanneer het haar schoon en gezond.


Je nodig hebt om een ​​hydraterende en voedende shampoo meenemen als je kijkt om te strijken. Dit zou het haar zacht en geschikt voor het gebruik van ijzer. Voor het aanbrengen van het strijkijzer op het haar, zorg ervoor dat het haar droog is. Gebruik geen stijltang op nat haar.

Het kiezen van de juiste soort stijltang:

Het kiezen van de juiste soort stijltang is net zo belangrijk als de bereidingswijze voor haar ontkrullen. Je zou verbaasd zijn om veel rechttrekken merken wanneer je op zoek naar een te vinden. Dus, is het zeer belangrijk om de juiste keuze voor uw haar te kiezen. E 'overbodig erop te wijzen dat het gebruik van een slecht product ernstig het haar kan beschadigen, en soms leiden tot blijvende beschadiging van het haar.

Onder de vele soorten platen, ijzers zijn de beste. Ze kan goedkoper zijn dan andere, maar ze zijn best wanneer overweegt veiligheidsmaatregelen. Wanneer u winkelen voor, probeer dan te kiezen voor de gelijkrichter die wordt geleverd met keramische coating. Dit soort product is zacht voor het haar en geeft haar met glans en gezondheid.

Kies de juiste maat van de stijltang is belangrijker. Een ideale grootte voor stijltang is tussen 1 "tot 5" in de breedte. Irons twee of meer platen zijn de beste soorten platen voor alle lengtes van het haar.

Hoe te stijltang thuis gebruiken?

Tenslotte is een toepassing. De toepassing van een stijltang in huis is niet zo moeilijk als het vliegen van een raket. Hier is een eenvoudige stap voor stap handleiding voor u.

  1. Was je haar met een goede shampoo. Föhnen na het wassen. Gebruik een shampoo smoothing en conditionering als je dik haar kroeshaar. Voor dun haar, moet u kiezen voor producten volumizing. Geef je haar een droge handdoek na het wassen en te volgen met de rap. Bij het drogen van je haar, doe het vanuit de wortels naar de tips. Kam je haar goed en ontwarren het haar onhandelbaar. Dit maakt de eerste stap van het strijken.
  2. De volgende stap is om een ​​spray van thermische beveiliging toegepast. Niet deze fase compromis en evenmin te kiezen voor een goedkoper product voor hetzelfde. Vermijd het aanbrengen van het serum van wortels als het haar vettig zou maken. Bescherming warmte is onvermijdelijk als je kijkt naar het rechttrekken zonder problemen.
  3. Tijdens het maken van je haar klaar voor het strekken, verdeel het haar in lagen, draad en profielen. Dit zou zich op elk deel van het haar ook.
  4. Zet het strijkijzer op temperatuur. Het hangt voornamelijk af van de lengte van het haar. Volg zorgvuldig de begeleiding handleiding.
  5. Verlaat een centimeter van de wortel en beginnen rechttrekken. Rechttrekken een laag van het haar tegelijk. Zo herhalen van de werkwijze voor elk van de draden en lagen.
  6. Onmiddellijk stoppen met het proces als u een sissen of stoom haar te vinden.
  7. Zie jezelf in de spiegel en geniet van de nieuwe kapsel.

De hoop, de gids stijltang thuis boven zou moeten helpen om haar recht veilig thuis.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha