Hoe maak je een stenen ring Gem bouwenEdelstenen en halfedelstenen of synthetische cabochon en ornamenten kunnen worden gebruikt om een ​​sieraad te passen en te bouwen aan een ring voor een fractie van de kosten van een sticker prijs van commerciële winkel. Geduld, creativiteit en het vermogen om draden te buigen zijn alle vaardigheden die nodig zijn om een ​​eenvoudige draad lus en edelsteen te maken. Zodra u vertrouwd bent met het proces, kunt u uw artistieke vaardigheden uit te breiden en ringen complexer met meer edelstenen en kenmerken van decoratief garen. Sieraden bevindingen en een flatscreen-backed juweeltjes ook wel bekend als cabochon zijn meestal verkrijgbaar bij hobby winkels en websites met sieraden maken benodigdheden.

Houden van het ene uiteinde van de kabel stevig in de ene hand en trek het gereedschap rechttrekken draad door de draad aan en bochten of bochten te verwijderen. Beslissen wat grootte ring zou willen doen en dan wikkel de draad rond de draad jas een maat groter dan de grootte gewenste ringtone. Ambachtelijke draad is beschikbaar in een verscheidenheid van kleuren, maten en prijsklassen. Een 19 - of 20-gauge draad is heel gewoon voor de productie van branders en grote en flexibel genoeg voor beginners om te gebruiken met gemak.

Wikkel de draad rond de doorn tweemaal en draai de uiteinden van de draad zelf op een knooppunt in het bovenste deel van de mantel om de draad gewikkeld in positie veilig te vormen. Duw de knoop aan de bovenkant van de as stevig aan met uw vinger om zo veel mogelijk plat, als u doorgaat met de draad wikkelen zich tot je ongeveer 2 centimeter van de draad links op elk uiteinde.


Met het knooppunt afgeplatte als basis en wikkel de draad rond de vorm van een soort vogelnest vormen een zak voor de edelsteen te vormen. De diameter van de zakken afhankelijk van de grootte van edelsteen keuze. Gebruik platte tang of klem aan de uiteinden van de vorm van het vogelnestje in de positie veilig te stellen. Draai de 'tool om de laatste stukken te bevestigen aan de gebogen vorm van het nest. Als de edelsteen heeft gekozen voor de openingen aan de zijkanten van de voorgeboorde gaten, kunt u naar het maken van de vorm van een vogelnest en gewoon de draad door de kraal nadat het werd geknoopt aan de bovenkant van de as. Zet de hiel stevig in door de ring van de spindel en wikkel de overtollige draad rond de zijkanten van de ring drie of vier keer.

Gebruik lijm juwelen om de edelsteen te beveiligen in de vorm van vogelnest als je een cabochon of steen te gebruiken zonder voorgeboorde gaten. De lijm is meestal beschikbaar in zowel spuitbussen en knijpflessen. Gewoon spuiten of spuiten lijm op zowel de achterkant van de hiel en in de vorm van een vogelnest en druk op de steen stevig op zijn plaats.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha