Hoe maak je een Steengoed Crock makenSteengoed aardewerk wordt gebakken bij een hoge temperatuur, ongeveer 2200 graden Fahrenheit, waardoor het sterker dan andere soorten keramiek, zoals keramiek die worden afgevuurd op ongeveer 1900 graden Fahrenheit. Versier steengoed met een tattoo, of geschilderd en helder gecoat, vereist een tweede afvuren. Dankzij de hoge baktemperaturen, steengoed als werper - een container aardewerk - kan gaan in de oven, vaatwasser en koelkast.

Druk je klei in een wig om alle luchtbellen te verwijderen.

Leg de klei op het wiel. Draai het wiel en langzaam druk op de klei in de vorm van een kegel. Centreer de klei op het wiel.


Houdt uw duim stabiel en druk in het midden van het wiel om de opening te creëren.

Trek de zijkanten van klei, de studie ook binnen en buiten de klei druk, tegelijkertijd. Herhaal de trekwerking totdat de wanden ongeveer 1/4 inch dik.

Scheid het stuk van de basis van klei op het wiel met een draad. Laat het stuk rust, totdat de consistentie vergelijkbaar met de huid.

Keer het werk over en centreren het op het wiel. Bevestig de pot op het wiel met een aantal onderdelen van klei. Voor bedrog, om alleen het binnenste deel van de basis, waardoor een rand centimeter voor het stuk te zitten.

Strijk de onderste rand met een vochtige spons.

Laat het stuk volledig drogen, en bisque-het-vuren voor 9,5 uur in de oven te drogen te voltooien. Laat de pot cool voor een gelijke hoeveelheid tijd.

Dompel de pot in het glazuur. Glaze brand de klei gedurende 12 uur met een maximale temperatuur van 2190 graden Fahrenheit. Laat de klei om af te koelen, ongestoord, in de oven alvorens deze te verwijderen. Zand goede bodem.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha