Hoe maak je een standaard kussen maken voor een bedHet maken van de kussens betekent dat u precies wat u wilt hebben. Niet langer uw kussen is te hard of te zacht. U kunt het invullen niet-allergeen hebt of je kunt krijgen naar beneden, en zal een fractie van wat je zou betalen in de winkel kost. Zodra u uw eerste kussen hebben gemaakt en zien zo veel als comfortabel is, zult u al uw kussens doen vanaf nu.

Kies uw materiaal en vulling. Katoen, poly-katoen en zijde blends werken goed voor bed kussens. U ontvangt een meter voor ieder kussen nodig. De vulling voor kussens meest voorkomende vulstof een polyestervezel. Andere vullingen zijn vormen van schuim en schuim versnipperd, met inbegrip van traagschuim en neer. Naar beneden komt in vele variëteiten. Vulling wordt meestal verkocht per gewicht en hoeveel je nodig hebt, hangt af van hoe u van uw kussen en welk product u gebruikt.

Regel uw materiaal en knip een stuk van 25 cm bij 33 centimeter. Vouw het materiaal in de helft met de goede kanten, op een 25-inch te maken door 16 1/2-inch stuk. Gebruik een naad 1/2 inch en een krappe plek naaien op de zijkant. Wanneer kom je naar een hoek, laat de naald in het materiaal en zet naai de zijkant tot 25 centimeter, verandert in een naad van 1 inch.


Het laatste Naai zijnaad met een 1/2-inch en stop de twee derde van de weg naar beneden. U kunt meer ruimte nodig als u gebruik maakt van een vaste vorm. Vouw de vorm in de helft en controleren om te zien hoeveel ruimte je nodig hebt. Vergrendelen het punt dus het wordt geannuleerd. Draai je kussen naar de goede kant en vul je kussen om de stevigheid die u maar wilt.

Steek de hand het resterende deel van de laatste naad.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha