Hoe maak je een snelkoppeling naar een webpagina makenPlaats snelkoppelingen op het bureaublad naar de webpagina's die u vaak bezoekt is een geweldige manier om georganiseerd te blijven. Als u nodig hebt om toegang te krijgen tot een bepaalde webpagina, dubbelklikt u op de link. Uw browser zal openen en neem je meteen naar de webpagina. U kunt een snelkoppeling naar een webpagina te maken op elke versie van Windows met een web browser.

Open de webbrowser van uw keuze en toegang tot de webpagina waarvoor u een snelkoppeling wilt maken. Voeg de webpagina aan uw bladwijzers.

Verminder de grootte van uw browser als u deze open gemaximaliseerd door te klikken op het "plein" in het gebied in de rechterbovenhoek van het browservenster.


Klik op "Bladwijzers" en vind de webpagina waarvoor u een snelkoppeling op het bureaublad te maken. Klik en sleep de bladwijzer naar het bureaublad een snelkoppeling voor webpagina te maken.

Klik met de rechtermuisknop op de link en kies "Naam wijzigen". Noem de snelkoppeling iets om de webpagina relevant.

Klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling en kies "Eigenschappen", als je wilt om het pictogram te wijzigen. Kies "Pictogram wijzigen" en selecteer het pictogram uit de lijst. Klik op "OK" om de finish.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha