Hoe maak je een Slouchy Hat Puffy maken op een frameRonde frames vormen een eenvoudig hulpmiddel beschikbaar weven in diverse formaten. Ze zijn gemaakt van plastic of hout. De draad wordt gewikkeld rond de pennen, verwijderd de pennen met een haak frame vormen een rij van breien. Houten kozijnen zijn de voorkeur van veel Loomers vanwege het vakmanschap die betrokken zijn bij het maken van het frame. Kunststof kozijnen zijn overal verkrijgbaar en zijn een goede keuze voor beginners en kinderen. Kappen van elke vorm, stijl en type kan worden gebreid op een circulaire frame.

Houd het frame met de sporten voor je. Veranker de draad en start de eerste pin, wikkelen de draad boven en onder de pin tegen de klok in. Voer de draad naar beneden aan de kapstok en houd het met je linkerduim, ga dan verder naar de volgende pin klok mee rond het frame, totdat je de bovenste trede te bereiken. Wikkel de eerste sport weer en blijven weer rond totdat je de hoogste sport te bereiken. Verankeren van de draad.

Steek de haak kader onder de voorste rij van garen op de eerste sport. Til omhoog en over de tweede rij, en dan de pin naar binnen. Blijven om de draad op te heffen op elke trede tot u de hoogste sport te bereiken. Dit de eerste rij van het breien voltooit.


Neem de draad en wikkel elk peg, onder en boven, en wikkel een andere lijn. Doorgaan verpakking en brei tot het voltooien van 12 lijnen.

Til de eerste rij van het breien weer omhoog en over de stekkers, een voor een, nu heb je twee lijnen op de haringen. Dit vormt de rand. Mis deze lijn niet wrap. Plaats de haak in de eerste sport, dan is elke pin, tillen en om een ​​rij van het breien te vormen. Doorgaan verpakking en breien totdat de dop op de gewenste lengte bereikt.

Rijg het garen naald met een 15-inch lengte van het garen. Schuif de naald onder de eerste rij van garen op de eerste sport, ga dan verder met de klok mee, het opheffen van elke lijn van de plank. Zuig het garen en verzamel de bovenkant van de muts. Trekken strak en veilig met een knoop. Trek de staart terug door de binnenzijde van het hoofddeksel. Snijd in 1 inch.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha