Hoe maak je een sleutelhanger Macrame maken

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 5, 2015 Admin Ambachten 0 65


Macrame als handelsnaam wordt steeds populairder na een pauze in het belang van de kunst. Tijdens de jaren '60 en '70, macramé had bijna zo groot als gevolg haken of quilten. Velen keren terug naar de baan als een nieuwe en unieke ontwerpen zijn gemaakt. Een sleutelhanger macramé is niet een nieuw ontwerp; Het is echter een eenvoudige en gemakkelijke project voor een beginner.

Knip de kabel in twee lengtes van 16 inch.

Buig beide strings in tweeën en haal deze door de sleutelhanger. Je moet over vier lengtes opknoping van de sleutelhanger in de lengte ongeveer gelijk.


Maak een platte knoop met behulp van de twee kabels uit, over de twee middelste snaren. Bekijk de afbeelding. Draai de knoop tegen de sleutelhanger.

Herhaal stap 3 tot u bij de gewenste lengte voor uw sleutelhanger. Dit heet een knooppunt Sinnet plein.

Steek de twee centrale snaren door de hiel. Schuif de hiel stevig tegen het knooppunt Sinnet plein. Met de links buiten en rechts buiten koorden, maak een platte knoop strak onder de hiel tot hiel plaats te houden.

Verzamel alle kabels bij elkaar en zet een eenvoudige knoop strak tegen de platte knoop onder de hiel. Snijd de navelstreng residu tot een gewenste lengte.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha