Hoe maak je een sjaal verstek BreiIn houtbewerking terminologie, een mijter hoek is in twee delen samengevoegd onder een hoek van 45 graden. Pleinen vierkante mazen geleend van dit concept, met behulp van een eenvoudig model daalt tot een vierkante mazen op de diagonaal vormen. Het gebruik van bonte garen benadrukt de bijzondere constructie zonder frequente veranderingen van het garen. Met de toetreding van een aantal van deze pleinen in het kwadraat, kunt u een sjaal met een interessant patroon van texturen en kleuren met behulp van slechts twee soorten steken produceren.

Zet 63 st. Brei de eerste 30 steken. Deze lijn is de rechterkant (RS) van het plein.

Werken neer: haal de volgende geprikt met de linker naar de rechterkant van de naald knitwise. Trui voor de volgende twee punten bij elkaar. Gebruik de naald naar links op te halen op het punt gleed uit en gaan over de punten gebreide-elkaar en van de rechter naald.


Brei tot het einde van de rij. Brei alle punten op de volgende regel (aan de verkeerde kant van het werk).

Brei 29 st. Werken in verval (zie punt 2). Brei tot het einde van de rij. Brei de volgende nld ook.

Verder in het model, breien één minder dan het punt voor de daling voor elke RS rij. De laatste regel zal slechts 3 punten hebben; het werk neer, knip de draad af en trek het uiteinde van de draad door de laatste ring op het ijzer op te lossen.

Maak 12 pleinen rijmen met de stappen 1-5. Naai de vierkantjes samen om een ​​sjaal te maken. Weven de losse draadeinden in de naden tussen de pleinen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha