Hoe maak je een sjaal Huffelpuf BreiMet kwam de laatste film uit, en het nieuwe project Pottermore om de hoek, opwinding is hoger dan ooit op de wereld van Harry Potter. Fans zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om hun toewijding aan de serie, en trouw aan hun favoriete huizen Zweinstein tonen. Voor alle aspirant Huffelpuf die er zijn, wat een betere manier om uw trots met een sjaal thuis zien? Deze pret, fashion design is iets dat je kunt dragen op elk gewenst moment - met een kostuum of gewoon om warm te blijven in de wintermaanden.

Gieten Aan

Vind het einde van de streng geel garen en een knoop. Rijg de linker naald door de lus de lus en trek de knoop totdat de cyclus is iets meer dan het dubbele naald.

Breien

Steek de punt van de naald naar rechts in de loop van de bovenzijde van de naald naar links en daarna naar beneden.


franjes

Houdt beide naalden in de linkerhand, en zorg ervoor dat de linker naald stevig te nemen met uw duim. Loop het langste deel van de draad tussen de twee naalden van achteren naar voren. Zorg ervoor dat de spanning op de draad te houden.

Neem de rechter naald in je rechterhand en werk de punt van de naald in de ruimte tussen de linker naald en het garen die nu heeft getrokken aan de voorkant, en trek, waardoor de rechter naald in de linkerbovenhoek . Dit vormt een nieuw punt op de rechter naald.

Haal de nieuwe punt links naald door het schuiven van de punt van de naald via de achterzijde van de lus en trek totdat het punt wordt verhoogd en uitschakelen van de rechter naald. Schuif de nieuwe dieptepunt de naald stevig naar links.

Begin het volgende punt door de punt van de naald naar rechts door het tweede punt, inkomende vanuit de ruimte tussen de eerste en tweede punten. Ga verder als hiervoor stikken tot een rij van ongeveer 70 punten (8,75 cm lang) werd voltooid.

Start een punt zoals je zou doen tijdens de lancering, maar in plaats van het verplaatsen van de punten aan de linker naald, terwijl het stoppunt is nog steeds aan de rechterkant. Ga zo door tot het einde van de lijn.

Verplaats de naald naar rechts, die nu bevat alle punten, voor de linkerhand. Uitoefening van de werkwijze gebruikt voor de eerste twee rijen, door uitwisseling van het naaldlager punten voor het linker eind van elke regel nog eens 25 lijnen, in totaal 27 gele lijnen.

Neem de zwarte draad en een knoop aan het einde van de spoel, zoals je deed met de gele draad, terwijl het gieten op.

Loop lus over de linker naald en beginnen stiksel op dezelfde manier als voorheen. Na het aanbrengen van een zwart met een paar steken, snijd de wirwar van gele draad los van uw sjaal.

Blijven stikken in zwart voor het invullen van drie lijnen.

Sluit de gele draad op dezelfde manier gebruikt om de zwarte draad aan te sluiten. Zorg ervoor dat u de zwarte draad na het aanbrengen van gele snijden.

Stitch vijf lijnen in geel garen, en dan terug naar de zwarte voor de andere drie lijnen.

Herhaal dit model meer dan zes keer - 27 rijen van gele, drie rijen van zwarte, vijf rijen van gele, drie rijen van zwart.

Stitch andere 27 lijnen in het geel om het lichaam van de sjaal af te maken.

Knip een stuk van 8 inch gele draad en vouw deze dubbel.

Plaats het uiteinde van de haak haak door een punt op één van de randen die de rand bevestigd moet hebben.

Lus de draad rond de haaknaald en trek het terug door de punt totdat er een circuit van ongeveer 2 cm lengte aan de andere kant van de sjaal.

Neem de draadeinden en trekken door de lus gevormd aan de andere kant van het weefsel. Trek de uiteinden totdat de rand stevig is aangesloten op de sjaal.

Herhaal dit voor elk punt op de korte zijden van de sjaal. Als de pony is nog steeds te laag, fix de stukken bijkomende marginale punten eerder franjes om de leemtes op te vullen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha