Hoe maak je een sjaal driehoekige BreiDe driehoekige sjaal, sjaal of vorm, is een van de meest interessante vormen gebreide sjaal. Als je eenmaal een paar rechthoekige sjaals te maken, probeer dan dit formulier. Er zijn twee manieren om een ​​driehoekige sjaal beginnen; je kunt beginnen met het gooien van lange, of schuine zijde, zijde van de driehoek, of u kunt beginnen met een paar punten op de hoek en de toename van twee punten elke lijn tot je het gewenste formaat. De laatste methode is flexibeler, als je gewoon kunt stoppen wanneer u uit garen lopen, of ga voor een sjaal groter.

Werpen op twee punten. Keer het werk. Brei een punt, maak dan een punt verhoogd; zet de naald op het punt in de regel onder en trek een lus vanaf dat punt. Zet op de linker naald en breien met die cyclus. Voeg een punt dat op dezelfde wijze, dan een shirt. Keer het werk.

U bent nu op lijn 3. Brei deze rij vlakte. Draaien. Brei 1, maak 1 punt dat zoals beschreven in stap 1, brei 2, maak 1, brei 1. Schakel. Brei 1 nld r glad. Elke rij is gebreid vlakte vreemd, en de even rijen hebben twee verhogingen in elke rij. De verhoging kan door het verhogen van een punt van de rij onder en tricot in die cyclus. Een manier om meer decoratieve verhogingen maken wordt beschreven in stap 3.


Brei Row 6 als volgt: brei 3, doe een omsl, brei 3 Een draad-over wordt verhoogd wanneer het voldoende is om de werkende draad van achter naar voren, gedragen over de juiste naald van voor naar achter te nemen, en verder . shirt. Dit maakt een gat in het gaas; dan, is de basis van alle gebreide kant. Line 6 is alleen maar toegenomen, maar elke regel nummer vanaf nu 2 toeneemt. Keer het werk, en de zevende rij breien vlakte.

Knit Rij 8 als volgt: brei 3 punten, 1 draad doe-over, brei 1 punt, maak 1 omsl, brei 3 punten. Nu heb je 1 omsl aan beide zijden van het garen dan onder het centrum. Draaien en werken voor alle de lijn 9. Lijn 10, brei 3, maak 1 omsl, brei 3, maak 1 omsl, brei 3. Schakel. Brei rij 11 normaal.

Ga op deze manier, breien vlakte oneven rijen en zelfs rijen met 2 overs garens, één aan elk uiteinde van de rij. De eerste draad is voorbij nadat u brei de eerste 3 punten van de lijn. Boven de tweede draad is vlak voor de laatste 3-punts lijn. Als je breien, een patroon naar voren: een lijn van kant gaten langs de zijden van de driehoek wordt gevormd.

Als de sjaal is 29 centimeter lang, zijde schuine zijde, uitgedrukt af. De zijkanten zijn ongeveer 19cm lang. U kunt natuurlijk doorgaan met meer lengte toe te voegen aan de sjaal voortzetting op dezelfde manier, totdat het is zo groot als je wilt.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha