Hoe maak je een shirt getailleerde jurk makenShirtmaking, evenals andere kledingstuk bouw, vereist meestal een complex proces van verwerking en modellering om de perfecte pasvorm en vorm te bereiken. Dit proces kan vele uren duren, en meestal vereist enige oefening voordat een bruikbaar model is geproduceerd. Echter, er zijn bepaalde sneltoetsen een beginner kan nemen om een ​​simpel overhemd aanhangend het leren over de basisonderdelen van een model en hoe ze kunnen op een lichaam worden gemonteerd maken.

de Yoke Jurk installeren

Neem het juk deel van het patroon in de omvang die het dichtst bij je, en snijd mousseline stof. Markeer het midden van de rug en de stiksels lijnen en druk onder de naad.

Montage van de Body Suit

Het dragen van een strak T-shirt. Heb een vriend te helpen de PIN juk mousseline aan de achterkant van je T-shirt. Zorg ervoor dat u het midden achter het midden van de nek af te stemmen.


Het maken van de jersey getailleerde jurk

Lijn de naad lijnen van de schouder met de schoudernaden van het T-shirt, en de rand van het stiksel rond de armsgaten met korte mouwen. Als het juk is te dicht bij de nek om goed af te stemmen met deze naden, snijd de hals om de verspreiding stof blijft staan.

Glad uit de rimpels van het juk, en zorg ervoor dat verdwijnt in de naad lijnen.

Glad uit de hals, zodat liggen rond de zijkanten van de nek en niet dip in de rug. Indien nodig, knip de naadtoeslag op de hals, zodat het weefsel om zich te verspreiden.

Snijd een voor- en een stuk neteldoek terug van uw model, met behulp van de dichtstbijzijnde grootte met de jouwe. Markeer de naad lijnen en druk onder de naad.

Speld de stukken voor en achter voor T-shirt op de dezelfde kant van het lichaam, opnieuw met de hulp van een vriend. Lijn het midden vooraan in het midden terug met de centra van je lichaam.

Lijn de naad lijnen met laterale zijde van het T-shirt, en de armsgaten randen met naden armsgaten van de T-shirt. Match van de naad lijnen juk op het achterpand.

Rimpels glad te strijken op de voor- en achterzijde stukken, de overtollige naad duwen. Eventueel onderbroken hals en onderste randen om het weefsel te verspreiden. Dit zal u helpen voorkomen rimpels.

Knip het stuk kraag en de pen bovenaan het shirt, die overeenkomt met de nieuwe splitsing. Clip indien nodig.

Ontgrendelen en verwijder de stukken van het shirt dress shirt. Snijd de stukken langs de naad belijning.

Schik de stukken van het shirt muur jurk op een vel papier, zodat u alle verticale sleuven verspreid om de nodige extra weefsel mogelijk te maken. Trace rond de randen van de stukken.

Voeg naad van nieuwe stukken. Snijd het nieuwe patroon stukken uit het papier.

Regelen van de stukken van het model aan de bovenkant van het weefsel shirt. Snijd uit het weefsel, zoals aangegeven door het patroon instructies.

Volg de rest van uw instructies van het patroon, het monteren van de stukken van het shirt veranderd, zoals je zou hebben gedaan zonder de maatregel.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha