Hoe maak je een Serial Poll Timeout reparerenNavraagopdrachtenreeks is een techniek die gebruikt wordt om te lezen input van een seriële poort van de computer. Polling controleren of de gegevens zijn ontvangen van de seriële poort in een oneindige lus. Als de data is ontvangen, kan worden gelezen door het programma. Sinds de navraagopdrachtenreeks maakt gebruik van een oneindige lus, kan een timer worden gebruikt om te controleren en te zien hoe lang polling actief is. Als je genoeg tijd doorgebracht met geen activiteit, kan een time-out fout optreden, wat betekent dat er geen gegevens zijn ontvangen. Er zijn verschillende dingen die je kunt controleren om een ​​time-out fout op te lossen.

Controleer de kabelverbindingen tussen de computer seriële poort is opgevraagd en de transmissie-apparaat.

Zorg ervoor dat de seriële poort aansluitingen goed zijn aangesloten op de seriële poort van elk apparaat. De connector kan twee schroeven waarmee de kabel vast te zetten. Zorg ervoor dat elke schroef stevig wordt geschroefd in de deur.


Controleer of het apparaat de opvraging is op en datatransmissie. Als deze is uitgeschakeld of op een manier dat de gegevens worden doorgegeven, het apparaat dat peilingen de seriële poort niet alle gegevens en time-out op te sporen voorkomt.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha