Hoe maak je een schone installatie op een laptop met Windows XPEen schone installatie is gewoon een nieuwe installatie van Windows zonder extra componenten toegang tot de ruimte op uw harde schijf. Dit elimineert een register of andere problemen die tijdens de levensduur van de laptop kan hebben ontwikkeld. Het uitvoeren van een nieuwe installatie op een laptop met Windows XP kan de snelheid van uw computer, de reactietijd en de algemene prestaties van het systeem te verhogen.

Zet de computer aan en druk op de "Pause/Break" wanneer de eerste regel van de tekst op het scherm van de laptop.

Plaats de Windows XP installatie-cd in uw cd-rom-station van uw laptop. Druk op "Enter" om verder te gaan booten vanaf CD-ROM. Als er enige vorm van logo of splash screen weergegeven op de monitor van de handset, druk op de "Esc" om zich te ontdoen van het.


Druk op een toets op het toetsenbord van de laptop wanneer u wordt gevraagd om "druk op een toets." Het installatie programma zal starten om de bestanden te kopiëren van de Windows XP-cd-rom en de harde schijf van de laptop. Wacht tot de bestanden te kopiëren, omdat dit een tijdje 'kan duren.

Kiezen om de instellingen te gaan, en druk op de "Enter". Druk op "F8" om de licentievoorwaarden te accepteren weergegeven. Wacht tot de installatie programma scant alle voorgaande Windows-besturingssystemen op uw harde schijf geïnstalleerd.

Kies een locatie om het besturingssysteem Windows XP te installeren op de harde schijf van de laptop. Kies dan voor een bestandssysteem te gebruiken voor het formatteren van de harde schijf. Kies voor "FAT32" als u partities op de harde schijf, of kies "NTFS" als je geen partities gebruiken.

Druk op "Enter" en wacht, terwijl de configuratie klaar is het kopiëren van de bestanden. Het systeem zal een "Druk op een toets" verzoek om toestemming te vragen om opnieuw te starten presenteren. Verwijder de installatie-cd van Windows XP vanaf de cd-rom en vervolgens op een willekeurige toets op het toetsenbord van de laptop opnieuw op te starten.

Volg de instructies op het scherm om de installatie van een schone installatie van Windows XP te voltooien.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha