Hoe maak je een schijf van een harde schijf kopiëren

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 13, 2015 Admin Computer 0 0


Als u een cd of dvd die u vaak gebruikt, bespaart een hoop tijd en slijtage van de schijf door het kopiëren van de inhoud van de harde schijf van uw computer. Als de inhoud van de schijf zijn data bestanden, muziek of video bestanden, kunt u de hele schijf te kopiëren naar je harde schijf in een paar minuten.

Plaats de cd of dvd die u wilt kopiëren naar de harde schijf in het optische station van uw computer.

Dubbelklik op "Deze Computer" of "Deze computer" op het bureaublad of in het menu Start. Zoek de drive of de map waarin u de inhoud van de cd of dvd te kopiëren. Minimaliseren "Computer" of "Deze Computer" door te klikken op de "-" symbool in de rechterbovenhoek van het venster.


Open een ander "Computer" of "Deze Computer" (u kunt meer dan een tegelijk openen). Klik op de stationsletter in het vak dat overeenstemt met de CD of DVD.

Druk op "Ctrl" en "A" op hetzelfde moment om te markeren en selecteer alle bestanden en mappen op CD of DVD. Klik met de rechtermuisknop op een van de gemarkeerde bestand of de map en klik vervolgens op de "Copy" optie in het pop-upmenu. Maximaliseren van de eerste "computer" scherm of "Deze Computer" door te klikken op de tab in de taakbalk van Windows.

Klik ergens binnen het venster van de map waarin u het bestand wilt kopiëren en druk op "Ctrl + V" op hetzelfde moment. U kunt ook met de rechtermuisknop op in de doelmap, en klik vervolgens op de "Plakken" in het contextmenu.

Wacht tot Windows om alle bestanden en mappen kopiëren van de CD/DVD in de doelmap. Zodra het kopieerproces is voltooid, drukt u op de toets "F5" om de inhoud van de doelmap te vernieuwen. Controleer de inhoud zijn hetzelfde als cd of dvd waarvan u de bestanden gekopieerd.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha