Hoe maak je een scherm Desktop vergroten doenAls uw bureaublad voelt klein en benauwd, of u problemen met het lezen van de kleine lettertype, het veranderen van de instellingen van uw computer zal u toelaten om te creëren grotere iconen zijn gemakkelijker te lezen of kleinere pictogrammen die u meer ruimte hebben. Het vinden van een perfecte balans tussen deze twee eisen, en het creëren van een overzichtelijk, ruim bureau. U zult genieten van de extra ruimte op het bureaublad zonder een cent op een nieuwe monitor.

Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en selecteer "Graphics Eigenschappen" uit het menu dat verschijnt. Selecteer "Display Settings" en verander de resolutie naar een groter formaat. Als uw computer al is ingesteld op de grootste maat, zult u geen verandering te zien. Een kleinere computer kan laten zien strekken wanneer het wordt toegepast.

Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en selecteer "Eigenschappen" in plaats van "Grafische eigenschappen." Hier kunt u de grootte van een aantal items op het bureaublad te wijzigen. Als u niet beschikt over een groot scherm hebben, zal dit het scherm groter lijken tafel.


Klik op het tabblad "Weergave" en verander de "Font Size" naar een grotere omgeving, zoals "Large" of "Extra Large". Klik op "Apply" en uw wijzigingen moeten verschijnen op uw bureaublad. Om de grootte van de iconen zelf wijzigen, klikt u op "Advanced" en onder het menu "Spraak" kies "Icoon". Het vak "Size" ernaast kunt u een pictogram grootte te kiezen.

In plaats van te kiezen voor "Geavanceerd", een andere optie is om te klikken op het tabblad 'Effecten' erboven en vink het vakje aan naast "Gebruik grote iconen." Deze methode is sneller, maar je kunt niet kiezen voor een bepaalde grootte.

Wijzig de iconen en het karakter van een kleiner formaat, als je wilt om het computerscherm ziet er groter dan het is en niet proberen te doen alleen de items op het scherm groter. Maak de kleinste elementen creëert de illusie van een grotere desktop. Maak vergroten kunt u meer duidelijk te lezen, dat is een veel voorkomende reden waarom je zou willen een desktop scherm groter.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha