Hoe maak je een RunnerTafellopers kan een vleugje elegantie toe te voegen aan uw lijst plaatsen. Maak placemats, servetten en een tafelkleed aan te passen en geven de set als een geschenk.

Kies een katoen of katoen-polyester in de kleur of print van uw keuze. Voor een 70-inch met 28-inch tafelloper, zult u 2¼ meter stof 45 centimeter breed nodig. Kies dezelfde hoeveelheid stof in een lichter gewicht voor de ondersteuning van de loper.

Voorwas stof en pers met een strijkijzer.


Gebruik een doek snijplank, metro en stof marker tot een lengte van weefsel dat is 71 cm bij 29 centimeter meet. Voordat markering, vouw de stof in het midden zodat de korte eindjes aan elkaar; Dit zal het gemakkelijker maken om te meten en te markeren.

Herhaal stap 3 voor het dragerweefsel.

Maak een markering in het midden van elke korte zijde van stof met een stof marker. Maatregel 5 centimeter naar beneden vanaf de bovenzijde van elke korte zijde langs beide kanten, en markeer deze punten. Gebruik een maatstaf om lijnen die de middelpunten van elke rand verbinden en snijd langs deze lijnen te tekenen.

Herhaal stap 5 voor de ondersteuning van stof. Je hebt nu twee stukken stof die moet eindigen.

Druk op elke ruwe stof onder ½ inch naar verkeerde kant van de stof. Gebruik de stoom-instelling op uw strijkijzer randen randen van de stof te produceren en om ervoor te zorgen dat geperst randen op hun plaats blijven.

Pin tafelloper voor naar het werk, verkeerde kanten op elkaar te ondersteunen. Zorg ervoor dat de randen pers wedstrijd gelijkmatig en dat de stukken stof aan elkaar veilig worden vastgemaakt langs de randen en het centrum. Pins moet loodrecht op stukken stof met intervallen van 1½ cm.

Gebruik een naaimachine om ½ inch steek van de randen van de loper. Stik vier zijden. Wanneer u een hoek of punt, naaivoet opheffing van de naaimachine en stof draaibare bereiken, zodat de naad lijn recht blijft. Houd de naald in de stof tijdens de herpositionering.

Steek opnieuw de randen van het weefsel, ditmaal slechts 1/8 inch van de rand van de stof.

Naai een kleine knop aan elk uiteinde van de loper. De knoppen moeten worden geplaatst 1½ inch van de punten op de rug loper. Gebruik deze knoppen om kwasten hangen. Verwijder kwasten als loper wordt gerecycled.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha