Hoe maak je een Romeinse jurk voor vrouwenOf je gaat naar een Halloween feest of mixer de school verkleed als Romeinse vrouw, dit idee kostuum is een van de grappigste en meest handige manier om samen te trekken. Je hoeft alleen maar stof te kopen; niet te worden geborduurd. Een soort kleding gebruikt door de Romeinse vrouw droeg de stal, dat is twee panelen van stof bij elkaar gehouden op de schouders en de taille. Bescheiden kijken, zowel droeg lange mouwen tuniek of onder een lange sjaal rond het lichaam, genaamd Ball.

Vind de juiste stof. De gebruikte stof was op dat moment of fijne wol of linnen. Kiezen welk type je wilt, afhankelijk van het weer. Linnen is zacht en comfortabel materiaal dat beter dan wol stroomt, dus als het niet te koud, te kopen wit linnen. Als u het wasgoed niet kunt vinden, of als je wilt kiezen voor iets een beetje 'minder, gewoon katoen is een goede vervanger. De kleur van zijn stal kan elke gewenste kleur gedempt worden, maar om een ​​maximale authenticiteit te bereiken, gebruiken wit of goud, dat zijn twee kleuren, de Romeinen worden vaak afgeschilderd dragen.

Meten en snijden de stof; elk paneel moet 30 tot 40 centimeter breed en lang genoeg om lang als je wilt traditionele kijk je voeten te bereiken. Als je wilt om te kijken als een Romeinse sexy voor een Halloween feest, je kunt het zo kort maken als je wilt, maar houd in gedachten dat je jurk minder authentiek zal zijn, omdat veel Romeinse vrouwen droegen mantels en extra levels te bescheiden kijken.


Houd de panelen in elkaar. Laat ruimte voor de hals en cinch de stof aan elkaar op beide schouders. Speld de panelen aan elkaar met 3-5 kleine pinnen aan weerszijden boven de schouders. Je jurk zal mouwen en de stof zal neerdalen in een V-vorm op de hals.

Wikkel gouden touw met draad rond twee of drie keer rond de taille. Je kunt gaan en koop een gouden riem versierd met metalen en juwelen, of u kunt spuiten verf een touw draad met goudverf en laten drogen voor gebruik. Dat laatste idee is goedkoper, maar de verf kan de stof, waarmee je maar één keer dragen ruïneren.

Versier uw stal. Als je wilt om te kijken als een vrouw rijke Romeinse, laat niet de kale stal. Rijke vrouwen van de Romeinse zouden hun tunieken en jurken versieren met kant. U kunt naar uw lokale weefsel winkels en koop wat naaien op uw velg. Kant met het werk van goud zou beter zijn.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha