Hoe maak je een rif koraal ketting makenEen ketting rif is een perfecte accessoire om te dragen tijdens en na uw reis naar het strand in de zomer. Maak ketting met stukjes koraal die je hebt gevonden, kunt u dienen als een blijvende herinnering van uw vakantie, terwijl zelfs een ketting die je maakt met kralen gekocht zal zijn een uniek en met de hand gemaakt van uw liefde voor de zee.

Ontwerp uw ketting met een kraal board of soortgelijk apparaat ontwerp. U kunt lijsten van kralen of bakken in de meeste lokale ambachtelijke winkels. Als u een speciaal stuk koraal die je kunt vinden op het strand of gekocht hebt gekozen, dan moet je middelpunt te zijn en je kunt kiezen koraal kralen en andere kralen en bedels om de kleuren van uw hanger koraal Centraal vullen.

Koop uw leveringen nodig. U kunt het grootste deel van het koraal kralen, parels en tools die u nodig heeft van uw lokale ambachtelijke winkel te vinden. U kunt echter ook proberen leveranciers van onderdelen betrouwbare online sieraden als je iets dat uw lokale ambachtelijke winkel heeft niet nodig.


Wire-wrap uw centerpieces van koraal, als het een gat. Wire-wrapping kan heel eenvoudig of ongelofelijk ingewikkeld zijn; U kunt uw ontwerp wire-wrapping om uw vaardigheidsniveau past kiezen. Zorg ervoor dat het koraal in de draad te beschermen en dat je een kleine lus te laten aan de bovenkant, zodat je kunt touwtje het koraal op je ketting.

Snijd een lengte van kralen draad een beetje 'meer dan twee keer de lengte van je ketting ontworpen, draad een naald op het en het dubbele van de lead. Parel en koraal kralen meer wegen dan anderen, dus je zal de extra beveiliging die door de dubbele cordon nodig.

Schuif een kraal punt en een plooi over het uiteinde van de kabel voor de naald. Gebruik een tang om de crush gesloten rond de kabel te verpletteren, en sluit vervolgens het uiteinde van de hiel. Dit voorkomt kralen die draad op de kabel wegglijdt het einde en geeft een metalen connector (de punt van de hiel) waarop de bout kunnen aanvallen.

Steek uw parels op de kabel model dat u hebt ontworpen. U kunt bijna elke combinatie die u wilt gebruiken; parels en koralen zien er meestal goed samen, en je kunt een aantal kleine gouden kralen toe te voegen voor de variëteit. Charmes Oceaan kunt ook een aantal flair toe te voegen aan uw stuk.

Snijd de naald af als je eenmaal alle threading kralen klaar bent. Schuif een kraal tip en een andere plooi op dit einde van de ketting en de afwerking van dit doel, op dezelfde manier als in het begin deed.

Open een ringetje met een tang, schuift een borgring sprong, en sluit vervolgens de sprong ring om één van je hiel tips. U kunt nu openen en sluiten van de karabijnhaak op je andere tips kraal om hem vast om de nek.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha