Hoe maak je een riem Mock voor Elastic Container NaaiNaai een riem voor een broek of een rok kan een lastige zaak zijn, vooral als je moet de tijd om een ​​riem echt scheiden om je baas te besteden. De band nep vereenvoudigt het proces met het materiaal van het kledingstuk om de behuizing te vormen. In vijf eenvoudige stappen kunt u een riem die zowel de baas en je past hebben.

Druk op de bovenkant van het hoofd naar beneden 1/4 inch aan de verkeerde kant, de zijde van het materiaal dat zal zijn in de kleding. Dit voorkomt een ruwe rand te worden blootgesteld, waardoor de kans op rafelen.

Vouw het materiaal aan de grootte van uw rubberen band aan de verkeerde kant en druk nogmaals op. Bedenk, wanneer een band wordt toegestaan ​​in het model dan is er geen noodzaak om extra materiaal te laten aan de behuizing te vormen. Echter, als u het toevoegen van een nep-riem op een jurk die niet is opgenomen in de handleiding, moet u twee keer de riem lengte en 1/4 inch te laten aan de riem te vormen.


Vouw de voering aan de rechterzijde van het hoofd. Dit zal een fake naad waar de gordel voldoet aan het hoofd te creëren.

Naai langs de bovenrand aan de verkeerde kant. Verlaat de beide uiteinden van de behuizing geopend.

Steek het elastiek in de opening aan de ene kant totdat het uit de andere kant. Begin met een stuk elastiek dat is langer dan nodig, zodat u kunt proberen het hoofd voor het sluiten van de zaak en zorg ervoor dat de pasvorm goed is. Excess elastisch kan worden gesneden.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha