Hoe maak je een reboot van de computer te stoppenComputers kunnen worden beïnvloed door een aantal van hardware en software problemen die kunnen leiden tot de computer laten crashen of stoppen plotseling met werken. Een veel voorkomend type computer crash is een "Blue Screen of Death" (BSoD), dat is een blauw scherm fout bij een fatale systeemfout op een Windows-pc. De standaard actie die de computer zal blauw scherm na een crash is om automatisch te herstarten na een paar seconden. Je zou willen houden van de computer opnieuw is opgestart na de fouten optreden om meer tijd om de fout weer te geven, of om te voorkomen dat hetzelfde incident gebeurt in de toekomst, zodra de computer opnieuw is opgestart hebben.

Klik op "Start", "Run", typ "sysdm.cpl" in het tekstveld en druk op terugslag. In Windows Vista en 7, kunt u ook "sysdm.cpl" te typen in het zoekvak en druk op enter.

Klik op het tabblad "Geavanceerd" en vervolgens op "Instellingen" onder "Startup and Recovery".


Vink het vakje "automatisch opnieuw opstarten" onder "System Error" en klik vervolgens op "OK". De computer zal niet meer opstarten nadat er fouten optreden. Als er een fout optreedt, moet u handmatig de computer uit te zetten om het uit te zetten en zich te ontdoen van de fout scherm.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha