Hoe maak je een raam gordijn te installeren

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Juli- 7, 2015 Admin Computer 0 0


Als u een venster dat wordt blootgesteld aan zonlicht gedurende de ochtend en/of middag en u wilt de warmte te verminderen in de kamer, kunt u een venster gordijn te installeren. Luifel ramen zijn een kostenefficiënte manier om de omgevingswarmte te verminderen en zorgen voor een beetje 'schaduw. Na het doen van aankopen en het geselecteerde venster gordijn, kunt u deze zelf te installeren in minder dan een uur.

Plaats een ladder onder de raambekleding.

Klim de ladder met de tent en zet hem tegen de muur boven het raam. Markeer de gaten in de tent en de draagarmen op de buitenmuur met een marker.


Ga de ladder af en plaats de kant gordijn. Haal een beetje en metselwerk. Draag een veiligheidsbril. Klim de ladder weer en boor gaatjes in de borden.

Haal de tent en leg het met de piloot gaten. Bevestig het gordijn naar buiten muur met beton schroeven met een schroevendraaier, met inbegrip van de draagarmen.

Breng een strook van kalefateren tussen de achterkant van de tent en de buitenmuur met een kalefateren pistool. Het is nu succesvol geïnstalleerd uw raam gordijn.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha