Hoe maak je een Quilt Photo Make

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 5, 2015 Admin Ambachten 0 1


Ze zeggen dat een foto meer zegt dan duizend woorden, en moet nog meer de moeite waard zijn wanneer gecombineerd met een onbetaalbare familiestuk. Leren hoe te maken van een foto quilt is erg leuk, en kan u helpen iets dat zal nog vele komende generaties te creëren. Alles wat je nodig hebt is een beetje 'van de tijd, een paar leveringen en een beetje' van creativiteit.

Komen met een game plan. Voordat u begint met het bouwen van uw quilt foto, je moet beslissen over een thema en design. U kunt een quilt erfgoed en omvatten oude foto's, of misschien een quilt afstuderen met foto's van elk jaar van de afgestudeerde. Dit is de fase dat u beslist op een kleurenschema ook.

Kies en de voorbereiding van uw foto's. U moet de foto's op uw computer met een USB-kabel of scanner downloaden, dan veranderen aan het werk in de ruimte die nodig is. Corrigeer eventuele vlekken, en vervolgens formaat van alle foto's op dezelfde grootte en resolutie. Typisch pleinen zijn zes tot 12 centimeter. Wanneer u met succes gewijzigd elke foto, afgedrukt op vellen stof.


Snijd elke foto, trim het overtollige weefsel van de randen. Dit is ook de beste tijd om de andere pleinen van de stof, die afwisselend een vierkante foto te bereiden. Kies een model en het ontwerp dat het thema en de foto's aan te vullen.

Monteer de quilt. Met behulp van de naaimachine, naaien samen de quilt zoals u elke andere.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha