Hoe maak je een Puff & Go weefsel houder voor uw tasHet is altijd handig om een ​​pakje van weefsels bij de hand hebt wanneer u het nodig hebt. Puff & Go stoffen zijn geweven travel-size bed gemaakt van Puff merk. De kleinere pakket kunnen ze gemakkelijk ontaarden in uw tas, jaszak of console auto voor noodgevallen. Als u op zoek bent naar een meer aantrekkelijke manier om uw Puff dragen en Go weefsels, maak een tissue houder reis met behulp van stof, naald en draad. Maak uw stoffen er schattig uitzien en beschermen ze altijd verpletterd in de zak.

Snij twee stukken stof langs 6 ½ cm lang en 9 centimeter. Een van de stukken uitgelijnd ondersteuning van het weefsel, teneinde te kunnen verschillende kleur-gecoördineerde stoffen gebruiken.

Leg het stuk dat u wilt gebruiken als een coating op de top van een ander stuk stof. De kant van de stof die u wilt om te gaan met de externe gezichten van beide stukken stof. Naai de twee stukken samen op de rechterkant, de linkerkant en aan de onderkant. Steek de stof ongeveer ¼ inch van de rand. Naai de bovenkant van de stof aan elkaar zo, maar laat een opening 4 cm in het midden van de bovenzijde.


Lagere ¼ inch van stof langs de kleine opening van de onderbreking, bovenaan de rechthoek weefsel. Dit zal de spleet gemakkelijker te naaien in een latere stap maken.

Trek alle hoeken, zodat de houder is zo haaks mogelijk op. Strijk de steun aan rimpels glad te strijken, dan vouw de rechthoek in de helft van de breedte en het gebruik van het ijzer om de middenlijn te onderscheiden.

Open de rechthoek. Er moet een lijn in het midden zijn. Buig de uiteinden naar het midden lijn totdat ze elkaar in het midden. Pin elke vin om het in positie te houden.

Stik elke korte zijde, waardoor ¼-inch naadtoeslag. Draai de ondersteuning van de buitenstof en rek weer te egaliseren. Er zal een leegte in het midden van de rechthoek waarin u het pakket van weefsels kunnen voeren zijn.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha