Hoe maak je een Prinses & Ridders Birthday Party GooiVangen de geest van plezier, "Je oude tijd" met een ridder en prinses partij. Deze partij kan elke grootte budget past en vergt alleen een beetje 'creativiteit om een ​​geweldige sfeer voor uw gasten om te genieten van uitvinden. De kinderen zullen een ontploffing te hebben dressing up en het gebruik van hun fantasie met dit leuke thema.

Maak uitnodigingen of scrapbooking papier of perkament met een oude uitstraling. Scheur de randen schoongemaakt om het er een beetje 'ongelijk. Schrijf een grappig bericht, zoals "Al je ridders en prinsessen zijn hearby bevel van de Koning te nemen aan de 5de verjaardag van Sir of prinses (naam insert kind)." Oprollen als een oude rol en bind het met een lint, of gebruik maken van een lakzegel. Zorg ervoor dat je schrijft dat de partij thema is prinsessen en ridders, en om kinderen te stimuleren om te komen in kostuum.

Versier het oppervlak met een middeleeuws thema. Doe wat kasteeltorens van grote, golfkartonnen dozen van grootte van het huishouden geschilderd met grijze stenen. Lijn de muur met "fakkels" het trekken van een stuk bruin papier in een kegelvorm en een verfrommeld stukje rood of geel cellofaan steken van de top. Hang spandoeken met de naam en leeftijd van de jarige kind. Versier een mooie stoel als een "troon" voor de jarige. Indien mogelijk, de kinderen met een grote ronde (of rechthoekig) tafel, zelfs als je gewoon een paar tafels bij elkaar en gooi grote doeken op hen.


Overweeg portie "ronde tafel" eten ook. Vergeet niet dat er geen ridder of prinses een vork of mes zou hebben. Overweeg serveren kippendijen, knabbel plantaardige sticks, vers brood, augurken, maïs op de kolf, en een plaat van fruit. Voor drankjes, dienen ale (gemberbier, dat is) of cider. Stapel vierkante taart lagen en vorst hoog, gebruik dan de taart icing om decoratieve ontwerpen te maken om een ​​kasteel te lijken. Nog wat kleine action figures middeleeuwse karakter en zet een beetje 'ridders, prinsessen, misschien een draak of koning op de taart toppers.

Maak kronen voor de kinderen te gebruiken en mee te spelen voor de rest van de dag. Volg de onderstaande link voor instructies over hoe je een schild te maken. Bereid de schilden van karton van te voren en laat de lijm drogen. Bieden dan de kinderen met stiften, stickers, gekleurd papier en lijm sticks, zodat elk kind kan versieren hun eigen vermeden.

Maak ballon zwaarden voor de kinderen om te spelen met hun schilden. Volg de onderstaande link voor instructies over hoe u de ballon zwaard doen. Zorg ervoor dat je genoeg ballonnen te veel van hen te maken, als ze breken gemakkelijk. Ze zijn leuk voor de kinderen om mee te spelen, en niet genoeg om geen kwaad veiligheid doen.

Plan een aantal leuke spelletjes renaissance faire. Tests van de kracht of snelheid, zoals touwtrekken en relais geschikt zijn. Games die doelstellingen vragen en vaardigheden zijn ook goed, net als appelhappen, ring of zitzak gooit, pin de staart op de ezel, of neergeschoten met pijlen speeltje een afbeelding van een draak om het beest te doden.

Als u wilt entertainment te bieden, na te denken over het krijgen van een jongleur, goochelaar of een verteller die de kinderen verrassen met verhalen van oud. Zorg ervoor dat je de persoon die je het thema van het feest nemen te vertellen en hem te vragen zich aan te kleden en de prestaties aan te passen aan dat thema passen.

Als een partij gunst, nog wat "Olden Day" stijl bekers of glazen uit een partij op te slaan. Ze zijn goedkoop plastic, maar ze zien er echt uit. Vul ze met feestartikelen, zoals ring pops, snoep kettingen, draak tatoeages en andere snuisterijen die betrekking hebben op dit thema.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha