Hoe maak je een platte buik te krijgen? TOP 10 TIPSHoe maak je een platte buik te krijgen? TOP 10 TIPS

Veel mensen streven naar een platte buik en afgezwakt, maar soms ontdekken ze dat geen enkele hoeveelheid inspanning lijkt te betalen. Nou, kan het zijn dat je met een paar veranderingen in uw levensstijl en een iets andere benadering van de oefeningen, misschien krijg je de platte buik u op zoek bent. Hier zijn tien eenvoudige tips om u te helpen een platte buik en afgezwakt te krijgen.

1. Gebruik de cardio niet vergeten

Geen bedrag van maag oefeningen zijn gericht om buikvet te verbranden sneller dan cardio workouts het algemeen. Aërobe oefening brandwonden meer dan 65% meer calorieën dan krachttraining doet, dus zorg ervoor dat u het bouwen van voldoende cardio in uw trainingsprogramma.


2. Eet veel vezels

Nog een tip over hoe je een platte buik te krijgen is om veel vezels te eten. Verhoog de inname van vezels kan een dramatisch positief effect op de grootte van je buik te hebben. Eet meer groenten en vezels, omdat het vult snel, maar niet inch toe te voegen aan je taille. Vezels helpt ook het lichaam proces afvalstoffen sneller en helpt om vet te verwijderen uit het systeem.

3. Zorg ervoor dat u correct te oefenen

Een van de redenen dat niet kon worden verliezen van gewicht rond uw midden, je bent niet goed doen van de oefeningen. De werkzaamheid van repetitieve oefeningen is veel te maken met de kwaliteit, want het is met de hoeveelheid. Advies krijgen van een personal trainer, lijkt het niet uit te oefenen om een ​​resultaat te bereiken.

4. Snijd soda

Volgende tip over hoe je een platte buik te krijgen is om uit te snijden de soda. Zelfs light frisdrank is niet van plan om u te helpen een dikke buik. Al deze belletjes gaan om je opzwellen en er zijn ook aanwijzingen dat het drinken van light frisdrank daadwerkelijk kan verhogen verlangen naar suiker, zodat een probleem te zijn.

5. Het eten van de juiste soort vet

Geraffineerde suikers en verwerkt voedsel veroorzaken van insuline in het bloed stijgt en dit kan de productie van buikvet stimuleren. Als je eet de goede vetten, gevonden in de dingen zoals noten, olijfolie en vis, kan ze helpen breken de slechte vetten, terwijl het verstrekken van alle essentiële voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft.

6. Snijd de alcohol

Een andere belangrijke tip over hoe je een platte buik te krijgen is om te snijden alcohol. We misschien een compleet spelbreker hier, maar een glas wijn met een maaltijd kan een deel van de reden waarom je een platte buik niet kunnen krijgen. Alcohol bevat niets dan lege calorieën, en staat bekend om cortisol te verhogen, zodat het vet direct op de buikstreek sturen.

7. Verminder zout

Volgende tip over hoe je een platte buik te krijgen is om zout te verminderen. Verberg het zoutvaatje en vuur crackers, omdat er te veel zout zal je water vast te houden, die u bloat kan maken. Meeste voedsel heeft genoeg zout in het al, dus als je meer toe te voegen, krijgt u meer zout krijgt dan je echt nodig hebt.

8. De-stress en meer slapen

Het is aangetoond in talloze studies dat wanneer mensen zijn moe, ze bereiken voor troost-eten. Probeer ervoor te zorgen dat u een goede nachtrust te krijgen en proberen om nog meer ontspannen. Stress zorgt ervoor dat het lichaam meer cortisol, die kan je gewicht te produceren.

9. Controleer uw houding

Je zou kunnen maken je buik groter lijken, net zoals je bent. Dus onze volgende tip over hoe je een platte buik te krijgen is om zichzelf te testen in een spiegel, trek je schouders naar achteren en staan ​​hoog en trots. U zult merken dat gewoon rechtop zal je dunner kijken en zal beter voor je rug ook!

10. Zorg voor je buik!

Ondanks dat kan worden gezien, is er geen gemakkelijke manier om een ​​platte buik overnacht krijgen. Je nodig hebt cardio om vet, buikspieroefeningen om toon en verstevigen de spieren en waarschijnlijk het belangrijkste van alles te verbranden, moet je het juiste voedsel te eten.

Hoe maak je een platte buik te krijgen? Wat zijn uw beste tips voor platte buik?

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha