Hoe maak je een platte buik te krijgen? 10 de meest voorkomende fouten AB-TRAININGHoe maak je een platte buik te krijgen? 10 de meest voorkomende fouten AB-TRAINING

Als je ziet alle advertenties wonder pillen pot buik en ab workout routine die blijven opduiken van uw internet browser, zou je de indruk krijgt dat het krijgen van een platte, gestemde buik is iets dat gemakkelijk kan worden bereikt. De waarheid is echter dat om een ​​platte buik te krijgen, moet je buik vet en de toon spieren verliezen op hetzelfde moment, dat kan een moeilijke combinatie te bereiken. Een platte buik ziet er geweldig uit en het is veel beter voor je gezondheid dan het hebben van te veel buikvet rond je midden, dus ab-training is een belangrijk onderdeel van de training routine meeste mensen. Als je het niet doet het goed, hoewel, je zou uw tijd verspillen, dus lees verder en ontdek of je bent het maken van een van deze gemeenschappelijke fouten ab-training.

1. Niet mengen je routine abs

De eerste en veel voorkomende fout die veel mensen maken is dat ze vasthouden aan dezelfde oefeningen, dezelfde machines en dezelfde routine buik te lang. Als je dat doet dezelfde oefeningen de hele tijd, zal je spieren gewoon aan wennen en zal een push niet voorbij zijn. Spieren groeien wanneer ze wordt gevraagd om dingen die ze niet worden gebruikt om te doen, zodat ons advies over hoe je een platte buik te krijgen is om je routine vaak veranderen en geef uw buikspieren een goede workout.


2. Heeft u te veel vertrouwen in vetverbranders buik

Het zou mooi zijn als je kon gewoon pop een pil en kijken naar de buik vet smelt voor uw ogen, maar er is weinig bewijs dat een van de pillen, drankjes en super voedingsmiddelen die worden gezegd om buikvet te verbranden, eigenlijk werk. Het kan waar dat sommige voedingsmiddelen zullen helpen de snelheid van uw stofwisseling, maar je zult nog steeds uit te werken om een ​​aanzienlijk aantal calorieën te verbranden.

3. Je haasten zich door middel van training

Die door uw vertegenwoordigers, zo snel mogelijk, zal het niet werken, zodat onze volgende tip over hoe je een platte buik te krijgen is om je tijd te nemen en doe je herhalingen in een gecontroleerde methodisch. Als je langzamer beweegt, zal de spieren worden gedaan om nog harder te werken. En 'beter, bijvoorbeeld, om een ​​lange crisis te houden, in plaats van te proberen in zoveel crunches te krijgen als je kunt.

4. Er zijn eten van de juiste soort voedsel

De vergelijking voor het verliezen van vet is heel eenvoudig: je moet meer calorieën verbranden dan je verbruikt. Je zou kunnen oefenen voor uren en uren, maar als je binge op mesten na, dan is uw oefening zal je geen goed doen. Dus nog een tip over hoe je een platte buik te krijgen is om het voedsel dat buikvet, zoals geraffineerde koolhydraten, alcohol en verwerkte suiker te creëren te verminderen, en het vergroten van de hoeveelheid ruw, vers fruit en groenten, volle granen en eiwitten je eet.

5. U doet buikspieroefeningen op het verkeerde moment in je routine

Uw ab opleiding moet de laatste zijn oefeningen die je compleet in uw normale routine, niet de eerste. De buikspieren zijn een onderdeel van uw core spieren, en je moet je de kracht om veel andere soorten oefeningen te doen en om u te beschermen tegen letsel te geven. Als je genoeg hebt aan het begin van uw training, zul je veel moeilijker vinden om de rest van uw oefening routine te voltooien.

6. Bent u het verwaarlozen van cardio

U kunt uw buikspieren toon als je wilt, maar als je verliest het vet dat ze op, zul je nooit een platte buik te krijgen. Dus de volgende grote tip over hoe je een platte buik te krijgen is om een ​​combinatie van cardio doen om vet te verbranden, en ab training af te zwakken en verstevigen de spieren en, natuurlijk, eet een gezond dieet.

7. De ab traint elke dag

Als u duwen je buikspieren aan de grens elke dag, dus niet alleen de toon van uw spieren sneller, zelfs schade aan uw onderrug. Net als alle andere spieren in je lichaam, zal je buikspieren een pauze om te herstellen en het herstel na het sporten nodig hebt, dus je moet alleen doen ab workout om de andere dag bij de meeste.

8. Je doet te veel crunches

Crunches en sit-ups zijn de manier om je buikspieren te verstevigen, maar er is veel meer om te trainen ab dat alleen deze twee oefeningen. Nog een goede tip over hoe je een platte buik te krijgen is om je routine variëren om oefeningen die werken op andere gebieden van je kern, evenals tafels, fietsen en wendingen te nemen. Je nodig hebt om te werken aan de buikspieren vanuit verschillende invalshoeken, als je wilt om de resultaten te zien.

9. U bent niet goed ademen

Als je inademt tijdens uw ab workout kunt u een grote impact hebben op de effectiviteit van de oefening hebben. Wanneer je doet crunches, moet je ademen, net voor het starten van een representatieve en dan uitademen als je begint om zichzelf omhoog te trekken. Als je je adem in te houden bij het doen van een crunch dan zal het je maag uit, dat is het tegenovergestelde van wat je moet proberen te bereiken duwen.

10. U gebruikt de verkeerde spieren

Er zijn manieren en verkeerde manieren om een ​​goede oefening te doen, dus zorg ervoor dat u in uw ab training, de juiste vorm voor elke oefening volgen. Ab workouts moet je buikspieren te werken en, terwijl trekken aan de nek, of met behulp van uw momentum om op te staan, zal een crisis makkelijker te maken, zal het niet je buikspieren hard genoeg om de gewenste resultaten te krijgen te werken.

Hoe maak je een platte buik te krijgen? Wat zijn uw suggesties?

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha