Hoe maak je een pinwheel op First Grader makenDe kinderen speelden met sterretjes voor eeuwen. Zelfs tijdens de Amerikaanse Revolutie, konden de kinderen te vinden blazen op hun windwijzers. Pinwheels niet zo te zijn in papier. Ze kunnen worden gemaakt van hout en kunststof. Omdat de bouw Pinwheel vergt weinig tijd of mogelijkheid om te voltooien, is een ambacht dat veel brugklassers excelleren. Geef uw kind kleurrijke kaarten en stickers om hun Pinwheel versieren.

Leg het vierkant stuk papier op een vlakke ondergrond in een goed verlichte ruimte.

Pak de rechterbovenhoek van het vel en buig naar beneden naar de linkerbenedenhoek te voldoen. Met uw vinger langs de vouw om een ​​mooie naad te creëren. Herhaal dit met de linkerkant van het blad. Open het papier en glad en vlak.


Plaats de liniaal in het midden van de pagina (indien naden steken) diagonaal en de afstand tussen het midden en de rand van het papier. Markeer halverwege met een potlood. Herhaal dit op alle hoeken.

Knip langs de naad, te beginnen in de rechterbovenhoek en diagonaal werken aan het midden van het papier, stoppen bij het halverwege punt dat u hebt gemaakt.

Vouw elke andere hoek van het papier in het midden, hield het er met een vinger. Dit zal de vorm werveling creëren.

Duw een papieren bevestiging door het centrum van de pinwheel om de plooien te lossen.

Plaats een kleine hoeveelheid lijm op een gekleurde pijpenrager, druk dan op de achterkant van het bolletje. Laat de lijm droog is voordat de eerste klassers spelen met een bolletje.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha