Hoe maak je een Pimple Pop, indien nodig?CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door saluda Programa de Salud

Puistjes of pukkels, noem het wat je wilt zijn vuile vlekken lelijk dat niemand wil op hun gezicht of andere delen van hun lichaam! Onze eerste reactie op de aanblik van hen is om ze pop. Maar let op, popping puistjes is niet altijd de beste oplossing omdat het meestal leidt tot littekenvorming en dan komt het feit dat de infectie zal verspreiden. De pus in het puistje is meestal besmettelijk en als je verliest, kun je de infectie zich verspreiden naar andere delen van de huid.

Echter, als je geen keus hebt, hier is hoe je een puistje zo veilig mogelijk te laten knappen.


Hoe maak je een puistje pop?

Stap 1: Was uw handen grondig

De hand wassen is de eerste stap naar een puistje pop. Vergeet niet, puistjes zijn zeer gevoelig, daarom zal een infectie toegevoegd alleen het probleem erger maken. Om deze reden, vermijd contact met het puistje met uw vingers zo veel mogelijk. Handen grondig wassen. Zorg ervoor dat uw nagels worden geknipt en schoon.

Stap 2: Maak de omliggende huid

Gebruik hiervoor een antibacteriële reiniger en met de hulp van katoen, gewoon het reinigen van de gebieden in de buurt van het puistje om zich te ontdoen van alle onzuiverheden, bacteriën en overtollige olie die het puistje knalde uit de snelle genezing kunnen belemmeren.

Stap 3: Exfolieer

Afschilfering betekent uitlaat alle dode huid op het puistje. Dit helpt om de huid los, waardoor het makkelijker om het puistje verminderen van de druk moet worden aangebracht met de vingertoppen pop. Dep een kleine hoeveelheid exfoliërende, bij voorkeur met salicylzuur, die helpt om de dode huidcellen af ​​te weren. Schoon met warm water dus het helpt opent de poriën.

Let op: geen puistjes met blote handen pop

Als je terug gaat en lees het bovenstaande werd vermeld dat het belangrijk is om je vingers schoon te maken voordat u begint met een puistje pop. Daarom, om een ​​infectie te voorkomen, is het altijd het beste om handschoenen te gebruiken of bedek je wijsvinger. Als u gebruik maakt van een/mee-eter removal tool Whitehead, zorg dan dat het is schoon en ontsmet voordat het aanraken van het puistje.

Stap 4: Pop in het centrum van het puistje

Plaats uw vingers direct naast het puistje en niet direct op. Omdat je al hebt uitgebreid en je huid is niet strak meer, als u op uw vingers voorzichtig met zeer weinig kracht wordt, zal de pus gemakkelijk uit te komen. Houd het masseren van de aangrenzende gebieden totdat alle pus is uit. Laat het puistje of pus niet aan. Gebruik een wattenstaafje om het schoon te maken. Let op, als het puistje begint te bloeden, wat aangeeft dat je te veel druk hebben gezet. Dit kan ook een litteken achter. Eenmaal gedaan, het reinigen van het gebied met een antiseptische oplossing. Zet een punt van zalf die benzoylperoxide dat het genezingsproces te beveiligen, het bijhouden van de bacteriën weg bevat.

Tips om meer puistjes te voorkomen

Puistjes zijn een gevolg van het eten van junk food, drinken minder water en eigenlijk hebben een levensstijl die niet gezond is. Dus hier zijn enkele dingen die je kunt een oogje in het zeil voor.

  • Houd een controle op wat je eet.
  • Zorg voor een gezonde huidverzorging met reiniging, toning en regelmatig hydrateren.
  • Het houden van de huid schoon met behulp van een geschikte gezicht wassen geschikt is voor uw huid.

Houd in gedachten dat de puistjes hebben een eigen leven gaan leiden. Het is beter om hen te laten genezen op hun eigen. Geen pop een puistje, tenzij je een zeer belangrijke gebeurtenis waarbij het absoluut noodzakelijk is om hun best uitzien. Een andere manier om dit op de gemakkelijke manier te doen is om make-up te gebruiken om puistjes te verbergen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha