Hoe maak je een Piggy Bank eenvoudige MakeEen spaarpot is een bak die met een sleuf voor het inbrengen van munten of papiergeld heeft. Spaarpotten zijn een geweldige manier om kinderen te leren hoe belangrijk het is om geld te besparen, en een goede manier om te voorkomen dat ze het geld dat ze ontvangen als geschenken en vergoedingen verliezen. Maak je eigen spaarpot is makkelijk te doen en zorgt voor een leuke knutselactiviteit voor kinderen. Snijd de sleuf voor geld alleen, dan laat de kinderen versieren de bank als ze willen, of beslissen over een ontwerp dat coördineert met hun slaapkamer.

Grondig reinigen van een kartonnen container havermout cilindervormige met een papieren handdoek.

Snijd een rechthoekige gleuf in het deksel van haver met een mes. Zorg ervoor dat de sleuf is groot genoeg om wijken en gevouwen papier geld aan te houden.


Knip een stuk stof, inpakpapier, wegenkaart, krant, of een pagina uit een atlas om de container passen, waardoor een halve centimeter extra lengte.

Snijd wit papier, gekleurd karton of bruin ambachtelijke papier te passen rond de spaarpot als u wilt dat uw kind om het te versieren. Zorg ervoor dat u op een 1/2-inch extra lengte te verlaten. Laat je kind tekenen of schilderen ontwerpen, voeg uw naam of stickers of foto cut-out op papier.

Gelden duidelijke contact papier om het afgewerkte papier of stof voor duurzaamheid. Smooth eventuele luchtbellen met uw vinger.

Verwijder het deksel en lijm het papier of doek aan de houder. Vouw 1/2 inch van papier of stof onder welke de twee kanten samenkomen om een ​​nette naad die loopt de container te creëren. Bevestig met lijm en zet de dop.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha