Hoe maak je een pc een check-up te gevenPersonal computer, zoals elke andere machine, kunnen sommige van hun snelheid en productiviteit te verliezen als gevolg van een langdurig gebruik. Een computer moet een check-up van tijd tot tijd ondergaan om optimale prestaties te garanderen. Microsoft heeft twee tools die u toelaten om te controleren en repareren van de pc. Het hulpprogramma Schijfopruiming vermindert onnodige bestanden op de harde schijf en helpt uw ​​computer sneller. De Schijfdefragmentatie worden gefragmenteerde bestanden en mappen, het maken van uw pc efficiënter. Voer deze twee instrumenten te controleren en reguleren van het systeem.

Schijfopruiming

Klik op de knop "Start" in de linker benedenhoek van het bureaublad naar het menu Start te openen. Klik op de "Alle Programma's" en selecteer "Accessoires". Klik op "System Tools" en kies "Disk Cleanup" knop om het hulpprogramma Schijfopruiming te openen.

Schijfdefragmentatie

Selecteer de harde schijf die u wilt opruimen van de "Schijfopruiming: station selecteren" dialoogvenster. In de meeste computers zal de C: schijf bevat alle toepassingen op de computer en de bijbehorende bestanden geïnstalleerd. Klik op "OK" om de computer op de geselecteerde schijf te zoeken naar bestanden die kunnen worden verwijderd, kan het enkele minuten duren.


Beoordelen van de bestanden die op uw computer kan worden verwijderd in de "Schijfopruiming". Schakel de selectievakjes in naast de bestanden die u wilt verwijderen. Klik op "OK" en selecteer vervolgens "Bestanden verwijderen" knop om te bevestigen dat u de geselecteerde bestanden te verwijderen. Schijfopruiming zal dan overgaan tot de harde schijf af te vegen.

Dubbelklik op het "Mijn Computer" op het bureaublad. Als het pictogram niet aanwezig is, opent u het menu Start en kies de link 'Mijn Computer'.

Ga naar de sectie "Hard Disk Drives" My Computer. Onder de noemer, klikt u op het icoon "C" en selecteer "Eigenschappen". Klik op het tabblad 'Extra' in het pop-up venster en selecteer "defragmenteren." De computer analyseert uw harde schijf om te zien of de C: schijf moet worden gedefragmenteerd.

Klik op de "Defreagment" zodra de computer geeft aan dat de schijf moet worden gedefragmenteerd. Wacht een paar minuten voor de computer om de schijf te defragmenteren C:. Indien nodig, de computer opnieuw op om de wijzigingen op de harde schijf op te slaan.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha