Hoe maak je een parelketting HaakGehaakte kettingen zijn uniek voor elke gebruiker. Gebruik parel kralen en katoenen draad haken aan een parelsnoer gehaakte dat de afgunst van iedereen die het ziet zal maken. Gehaakte ketting zal een vleugje stijl toe te voegen aan elke outfit, en je kunt dragen met trots de wetenschap dat u hebt gedaan voor je.

String een koord van parels kralen Onto draad sieraden, waardoor een kleine ruimte - ongeveer 1 cm - tussen elke parel. Zet de draad met een knoop aan het eind, en bevestig een sluiting ketting of het sluiten van de uiteinden aan de drager.

Gebruik een haak staal, over Amerikaanse maat B of C, om de draad haak verbinden aan één uiteinde van de reeks, in te sluiten. Maak een slip steek aan te sluiten, en dan een enkele haak steek aan het einde voordat een kralen.


Maak twee kettingen achter of boven de eerste parel van de Pearl, en maak dan een enkele haak punt tussen de eerste en de tweede kralen. Doorgaan dit patroon door de reeks, en dan draaien en werken langs de andere kant van de serie ook. Nu elke kraal moeten twee ketens aan elke kant ervan en twee punten gescheiden van de volgende vasten hiel.

Haak heen ketting, reservoir waardoor de punten in de keten-2 de ruimte in heel. Slip steek in je eerste single gehaakte steek, brei dan de volgende patroon in de ruimte chain-2 in vergelijking met het eerste koord: vasten, stokje drie, vasten in dezelfde ruimte. Ga door met dit patroon rond, werkt de glijdende punten in elk haaknaald punt tussen de parels en shell modellen ontwikkeld in de keten-2 ruimte achter de kralen.

Blijven de gevestigde rond de andere kant van de serie ook patroon. Nu zult shell naden gaan rond elke parel, een model aan elke kant.

Wanneer u het startpunt te bereiken, sluit uw garen met een slip steek en knip de punt van het werk. Weven in het vrije uiteinde van de draad met een borduurwerk naald en draag het parelsnoer voor uw volgende feest.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha