Hoe maak je een papieren schip makenHet maken van een papieren schip kan uw kind de eerste les in de oude kunst van origami of papier vouwen bieden. U kunt zelfs het schip door middel van functionele waterdicht zodat het schip kan drijven op het water.

Aan de slag

Vouw het papier in de helft langs de breedte. Dit betekent dat het brengen van een rand van het blad aan de andere kant te ontmoeten, en vouw het papier langs de naad actie creëert. Maak scherpe vouwen gaat over hen met de platte kant van een plastic liniaal.

Term

Neem een ​​krijtje was en het gehele oppervlak van het papier iets te kleuren aan beide zijden.


Draai het papier, zodat het gevouwen naad wordt van u af en breng de bovenste hoeken van het papier in het midden van de rechthoek om twee gelijke driehoeken maken, het verlaten van een 1-inch gat in de kern (open zijde) van het papier.

Til de bovenste helft van de onderste rechte papier en buig omhoog in een rechte lijn kreuken in het onderste gedeelte van de driehoek vormen. Draai het papier en herhaal met de andere helft van de onderste rand van het papier. De gevouwen papier moet eruit zien als een puntmuts met een rechthoekige grens aan het einde van fase 3.

Buig de uiteinden van de rechthoekige rand rond de randen van de driehoek plooien het creëren van een vorm van grote driehoek. Open deze buiten het centrum alleen in de voorbereiding op Stap 5. Het papier presenteert zich als een soort glas driehoekige papier.

Vouw het driehoekige vlak tegen de tafel in de tegengestelde richting naar stap 5. Dit betekent dat het papier vlak een driehoekige vorm door eenvoudig openen het midden en afvlakking weer in tegengestelde richting.

De ene helft van de diamant-vormige opening in het midden en vouw, zodat het voldoet aan de speerpunt van de tegenstander en herhaal aan de andere kant. Het document is nog steeds een klein kopje tot slechts kleinere drinken.

Open het document in een open en plat terug. Je moet een kleine ruitvormige flat hebben aan het eind van paragraaf 7.

Draai het papier 180 graden en trek de uiteinden van de diamant. Het papier moet openen in een rechthoekige vorm met een driehoekje in het midden, zoals een diner hoed vintage papier. Zorg ervoor dat u wrijf je vingers langs de plooien om ze veilig te maken.

Open de papieren hoed uitbreiding van haar centrum, duwen de kleine driehoekige piramide in het midden van uw schip voorbij.

Voeg een tandenstoker vlag in het midden van de piramide vorm gewicht van het schip centreren.

Zet in het water en was de drijvende schip.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha