Hoe maak je een oude Country Christmas creërenVeel mensen verlangen naar een eenvoudiger tijd en een terugkeer naar het oude land stijl die doet denken aan de kerstvakantie vieringen die je zag op "Het Kleine Huis op de Prairie." U kunt voorkomen dat de commercie, te stroomlijnen en zich richten op de ware betekenis van Kerstmis in een meer betekenisvolle, minder hectisch.

Vergeet de meeste van uw plug-in kerstversiering. Dit jaar, als ze elektriciteit nodig hebben - met uitzondering van een paar snaren van verlichting en de engel of ster voor de bovenkant van uw boom - laat ze in de kast. Al die knipperende, bewegen, zingen vakantie decoraties voeg een beetje meer chaos aan uw huis tijdens de feestdagen. Als u soortgelijke versieringen die batterijen in plaats van elektriciteit nodig, laat die in de kast, ook. U staat op het punt te beginnen aan een eenvoudiger, meer vreedzame seizoen aan uw huis.

Ga naar buiten op zoek naar de perfecte boom. In oude tijden, de meerderheid van de kerstbomen kwam eigenlijk uit het bos of weide voor iedereen - niet door een hoop boom of een doos bij elkaar worden gezet. Die bomen waren niet gesnoeid tot in de perfectie of gespoten om hun kleur te verbeteren. Ze waren wat ze waren, en dat de natuurlijke boom was absoluut prachtig, precies zoals het was. Als je het geluk hebt om de toegang tot een deel van het bos (en toestemming van de eigenaar om een ​​kerstboom te snijden) of een boom boerderij te snijden-het-zelf hebben, neem uw gezin buiten en start een nieuwe traditie. Het verminderen van uw boom. Anders, ga naar beneden naar de boom veel, maar niet zo kieskeurig te zijn dit jaar.


Versier je natuurlijke boom. Ga je gang en zet elektrische lampjes op uw kerstboom, want de kaarsen - de echte ouderwetse manier - ze zijn niet zeker. Dan beginnen na te denken over hoe ze het deden in de oude dagen en versier je boom met traditionele pakkingen of goedkoop en gemakkelijk verkrijgbaar ze helpen creëren. Pop-up van een partij van popcorn zonder boter, gebruik dan een naald en draad en touw in lange stukken Drapeer het op de boom als krans. Doe hetzelfde met veenbessen. Als je wilt zijn echt creatief, afwisselend drie stukken van popcorn, dan een bosbes in een patroon op een enkele string.

Maak uw versieringen. Bak enkele peperkoek mannen, het nemen van een moment om een ​​klein gaatje in de bovenkant van het hoofd van iedere man peperkoek maken met een rietje (voor het koken) om een ​​gat te hebben die u kunt gebruiken om hem vast te binden aan de boom met het tape nadat het gebakken en afgekoeld. Neem hele walnoot schelpen, lijm een ​​lint aan de bovenkant van elk, zodat je kunt hangen aan de boom, hang de schelpen op een oud stuk of gemeente en vervolgens gespoten met goud verf. Neem dennenappels van verschillende maten en vormen, lijm een ​​lint aan de bovenkant van elk, zodat je kunt hangen aan de boom, rol elk dennenappel met lijm, bestrooi met glitter, en dan hangen de dennenappels op een oud stuk van de tak of droog. Je zult snel - en economisch - om een ​​kerstboom die vol is van ouderwetse charme hebben. Als u kinderen hebt, hen betrekken bij het maken van ornamenten en start een nieuwe familietraditie ze zullen herinneren.

Wees creatief met de bouw papier. Sommige van de eenvoudigste, gemakkelijkste klussen sinds je in de kleuterklas of eerste leerjaar zijn de coolste ouderwetse kerstversieringen. Gesneden stroken karton rood en groen, maken een lus en lijm de uiteinden aan elkaar, zet het einde van de volgende kaart in de lus en lijm de uiteinden aan elkaar - rood en groen - en zo verder tot een papieren ketting te maken. Draperen op uw boom. Gesneden groene en rode bouw papier in vormen (cookie cutters zijn een groot model), zoals ovalen, cirkels, sterren en klokken. Knip foto's van oude kerstkaarten in sierlijke vormen en plak ze aan de vormen van de bouw papier. Voeg indien gewenst een beetje 'glitter vlokken. Maak vervolgens een klein gaatje met een naald, draad hen op een lint voor een hanger en voeg ze toe aan uw boom.

Bind de uiteinden van de vele van de takken van de bomen met rood lint strikken, groen of goud.

Gebruik een kerstboom rok effen stof te verbergen de boom staan ​​onder je boom of gewoon wikkel een paar meter van de stof effen kleur - rood, groen, goud, bruin of zelfs bruin - rond de voet van de boom vrijelijk de stand verbergen.

Verpak al uw geschenken met normale bruin kraftpapier (of krant, voor een minder duur alternatief) en bind ze met een touwtje, raffia of lint. Stapel ze onder je boom en geniet van de pre-vakantie anticipatie en ouderwetse charme.

Het opzetten van een kleine kerststal onder de kerstboom op een prominente plaats en vergeet niet de echte reden voor het seizoen. Neem de tijd om te zitten in de avond met het ganse huis lichten uit, sluit de lichten van de kerstboom, kijk naar de kribbe en waarderen wat de vakantie is echt over. Als u kinderen hebt, laat ze helpen opzetten van de kerststal elk jaar en vertellen het verhaal van Jezus 'geboorte, terwijl doen.

In de Bijbel op Lucas hoofdstuk 2, het verhaal van de geboorte van Christus, en plaats deze op een prominente plaats in uw huis. Zet een kaars of twee in de buurt van de Bijbel en het organiseren van een tak van den, wat dennenappels en een paar bosbessen dicht bij een attractieve display te creëren. Op kerstavond, de kaarsen en voorlezen. Die overgaat in een nieuwe familie traditie.

Focus on the Family. Vereenvoudig uw huis en uw interieur en krijgt de familie betrokken bij de voorbereidingen. Verminder de aankoop van cadeau en laat de kinderen, de familie en vrienden weten dat dit jaar is gericht op de echte reden voor het seizoen en niet verstrikt te raken in de commercie en te hoge uitgaven. In plaats van geld uit te geven, te genieten van de tijd samen doorgebracht plezier en het maken van herinneringen. Die herinneringen zijn gegarandeerd veel langer dan de nieuwste speeltje of mode meegaan - en uw gezin zal ze koesteren veel meer in de komende jaren.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha