Hoe maak je een ooglapje uit Vilt makenVlekken oog zijn benodigde accessoires voor de uitrusting van elke zichzelf respecterende piraat. Maak uw ooglap roekeloze omdat het voelde zo zacht op de achterkant van het ooglid. Het vilt komt overeen met de vorm van je gezicht en doen dragen een ooglapje veel meer comfortabel. Patch ogen zijn een baan snel en gemakkelijk te doen dat fabrikanten van aangepaste jongere alleen kan betast.

Meet uit waar de neus aan de oogkas aan de buitenzijde einde van de wenkbrauw van de persoon die gaat om de patch te dragen. Meet vervolgens van net boven de wenkbrauw bot wang. Markeer de metingen op het vilt en knip een halfronde vorm die overeenkomt met de metingen.

Rijg de naald en bind het af. Vanaf de achterkant van de ooglap, naai de rechte rand van de halve cirkel van het vilt op de hoofdband.


Knoop de draad aan het eind. Naai langs de rechte rand betekent dat u de ooglap te keren wanneer u het nodig om beide ogen te gebruiken. Plaats de band op het hoofd van de drager zodat het stuk vilt ligt boven het oog.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha