Hoe maak je een ongelijkmatige teint te behandelen?

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 31, 2015 Admin Schoonheid 0 14


Huid bedekt en beschermt ons lichaam tegen de klimaatverandering, stress en vervuiling. Huid bevat een pigment genaamd melanine die ons beschermt tegen de zon. Echter, kan er een geval waarin er een ongelijke accumulatie van melanine kunnen zijn. Dit resulteert in de vorming van donkere vlekken en witte vlekken. Soms is er een productie van melanine ook, en deze situatie is hyperpigmentatie genoemd.

Wij betwijfelen dat iemand van ons zou willen hebben als je huidskleur ongelijk, want iedereen wil een gezonde egale teint.


Bron: Shutterstock

Dus laat ons begrijpen van de onderliggende oorzaken.

Oorzaken van een ongelijkmatige teint:

Maar wat zijn de redenen voor een ongelijkmatige teint op het gezicht of ergens anders op de huid? Het kan een van de volgende:

De meest voorkomende reden voor de toon oneffen huid is blootstelling aan de zon. Als uw huid wordt dan blootgesteld aan de zon verhoogt de productie van melanine. Dus proberen om langdurige blootstelling aan de zon te vermijden.

Als je een vette huid, soms cellen kunnen talg gebrek veroorzaakt kraken en ongezonde huid. Dus een vette huid is het risico van beschadiging en gemakkelijk verkleurd.

Bij problemen of hormonale onbalans afgifte van hormonen, kan leiden tot de productie van meer of minder melanine in sommige gebieden.

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Mom the Barbarian

Home remedies voor onregelmatige teint:

Peeling is de belangrijkste sleutel tot een ongelijkmatige teint te vermijden. Een mengsel van yoghurt of kwark en sinaasappelschil op de grond zal helpen om de dode huidcellen te verwijderen, terwijl het effenen van de toon.

Solliciteer citroensap op de huid. U kunt het toepassen over je hele gezicht en laat het voor een tijdje '. Was laat.

Breng een mengsel van kurkuma en wrongel op de huid en wacht tot het droog is en dan wrijven.

Het is ook mogelijk toepassen tomaat op de huid, gevolgd door het masseren van de pulp ongeveer 10 minuten. Het corrigeert ongelijkmatige teint en verwijder vlekken.

Reinig je gezicht met rozenwater door te deppen met een wattenstaafje voordat u gaat slapen. Want het is een uitstekende natuurlijke tonic, sluit open poriën.

Toepassing honing op de huid kan ook helpen de juiste ongelijkmatige teint.

Veel fruit, groenten, sappen en fruit in het dieet helpt ook bij het spoelen van gifstoffen uit het lichaam en balanceren huidskleur.

Zuiveringszout scrub - Meng 1 theelepel bakpoeder en 1 theelepel water en breng aan de huid, achter op de huid te blijven gedurende ongeveer 1 minuut, en spoel af met warm water.

Reiniging van de huid en hydraterende zijn de twee meest vitale "must do's" om de ongelijkmatige teint te reduceren. Hydrateren de huid is de sleutel tot het houden van het gezond.

Olijfolie en lijnzaadolie zijn goede moisturizers. Meng deze en op de huid. Ze helpen ook genezen Droge gebarsten rood leer.

1 Het toepassen van aardappel of plakjes komkommer op uw huid en laat het op ongeveer tien minuten niet alleen hydrateren de huid, maar ontgiften ook.

1 Mix fijn gemalen havermout met water en gebruik het op uw huid voor de beste resultaten.

1 Het gebruik van biologische appelazijn voor de beste resultaten als het bevat veel mineralen en andere natuurlijke voorkomende vitaminen die niet aanwezig zijn in gedistilleerde azijn zijn. Gewoon mengen met water in gelijke delen en aanbrengen op de huid.

Naast al dit gebruik van zonnebrandcrème of sunblock is een must. Als deze oplossingen niet werken voor u, dan moet je een goede dermatoloog te bezoeken en krijgen onmiddellijk behandeld.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha