Hoe maak je een omkeerbare tas NaaiEen omkeerbare draagtas kan worden genaaid in een middag met twee rechthoekige stukken stof. De methode is vergelijkbaar met de voering een zak, met de voeringstof gekozen alternatief wanneer de buitenstof zak binnenstebuiten gekeerd. De afmetingen en vormen van zowel de zak en de handvatten kan gemakkelijk worden aangepast en genaaid volgens dezelfde methode.

Vanuit een ondereinde van elke rechthoek gesneden twee stroken 15 per 4 inch. Deze zullen worden gebruikt om de handvatten van de zak te maken.

Om de handvatten te maken, neem een ​​kleine strook stof goede kanten op elkaar en plaats in een kleine strook stof B, en herhaal voor de andere twee stroken. Zet ze in het midden.


Naai langs de rand van elk stuk greep uit met een marge van 1/2-inch tot een buis te vormen. Inverteer de zijkanten buizen rechten uit en druk plat zodat elke zijde van de handgreep is een andere stof. T, kip-over punt door stikken langs de rechterkant van elk bord, 1/2 inch afstand van de naden.

Neem elke stukje stof zak en druk in de helft om een ​​vierkant gevouwen met 15 centimeter te vormen. Sluit de zijnaden van elk stuk, met een marge van 1/2-inch, knip dan de onderste hoeken diagonaal. Draai de stof recht uit een zak en laat de zak stof B verkeerde kant naar buiten.

Pin de handgrepen naar de buitenzijde van beide zijden van de zak stof A en lijn de knipranden van de handgreep aan de rand eerst in de bovenkant van de tas. Ruimte gelijkmatig en met de doek een zijde van de greep naar de doek een zak. Machine rijgen de handgrepen aan de zijkanten van de tas in de buurt van de ruwe randen.

Neem de stoffen zak B en plaats deze bovenop de zakstof A, in overeenstemming van de knipranden boven om de twee zakken op elkaar met het handvat in het midden van de sandwich. Speld langs de bovenranden door beide lagen stof en de handgrepen langs een zijde van alleen de zak.

Sluit de bovenste naad, de naad van de binnenkant van de zak stof B door de handgrepen en de A- en B-kant van de stof. Na ene kant, herhaal voor het midden van de tegenoverliggende zijde. U moet stoppen met naaien als je eenmaal de helft van de laatste linkerkant hebben, omdat het onmogelijk is om te naaien zou zijn.

Druk op de zak stof B in de zak stof A, zodat het vormt een coating, en de ruwe naden zijn onzichtbaar, met een gat aan de bovenkant naad. Tuck de knipranden van de resterende naad geopend bovenste binnenkant zodat de naad overeenkomt met de rest van de zak en pin gesloten.

Over-steek de volledige top naad een keer uit met een marge van 1/2-inch, en opnieuw zo dicht mogelijk bij de buitenste rand, als je kunt krijgen. Snijd alle draden lang.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha